Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ(ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ)
Την Μαργαρίτα Παπανδρέου δικαίωσε πανηγυρικά το δικαστήριο στην διαμάχη της με την εφημερίδα «Δημοκρατία», μετά από δημοσιεύματα της τελευταίας που την παρουσίαζαν στη λίστα Λαγκάρντ ως κάτοχο λογαριασμού αστρονομικού ποσού.

Η… σχετική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών καταδικάζει την εφημερίδα σε χρηματική αποκατάσταση της ηθικής βλάβης της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, για τον λόγο ότι παρουσίασε ψευδήγεγονότα ως αληθή, προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψή της. «Ο ισχυρισμός Μέσων Ενημέρωσης και κάποιων πολιτικών παραγόντων περί της ύπαρξης λογαριασμού της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη γνωστή ως λίστα Λαγκάρντ, αποδείχθηκε όχι απλώς ψευδής,
αλλά και σκόπιμα αναπαραγόμενος από συγκεκριμένα ΜΜΕ και μάλιστα, ενγνώσει τους ότι το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου δεν υπήρχε στην περιβόητηλίστα, αφού αυτή είχε ήδη ανοίξει και ήταν γνωστά όλα τα ονόματα όταν αναπαρήγαγαν τη δήθεν είδηση – αθλιότητα».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτό που κάνετε σήμερα ρουφιάνοι ψευτοεριστεροι φασίστες και Καμμενο-Ψεκασμένοι αν το το κάνατε και το 2010 και στηρίζατε την κυβέρνηση Παπανδρέου που πάλευε μόνος του με το ΠΑΣΟΚ,με όλους εσάς τους ''ευρωπαϊστές'' απέναντι να παίζετε το παιχνίδι της συμμορίας της δραχμής προκειμένου να απαλλαγείτε από αυτόν και να διαλύσετε την Δημοκρατική Παράταξη,αυτά τα γελοία ανθρωπάκια που μας κυβερνούν σήμερα θα ήταν ανύπαρκτα,ο Τσίπρας θα βρίσκονταν ακόμα στις καταλήψεις,ο Καμμένος θα κατέθετε ερωτήσεις για τους ψεκασμούς και οι εγκληματίες της ΧΑ θα βρίσκονταν στο 1% ή ενταγμένοι αλλά ελεγχόμενοι στην ΝΔ όπως πάντα..και όλες αυτές οι γραφικές φιγούρες θα αριθμούσαν όλοι μαζί βία ένα 5%..και τέλος δεν θα ήταν ζητούμενο σήμερα η παραμονή μας στο ευρώ αλλά δεδομένο..

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος είναι ένας γελοίος γραφικός τυχοδιώκτης που κρύβει την πραγματική ακροδεξιά πολιτική του ταυτότητα πίσω από το αντιμνημονιακό τείχος, αυτός ο απίθανος ακροδεξιός ψεκασμένος τύπος που περιμένει την κατάλληλη ώρα για να επιστρέψει στο μαντρί της ΝΔ. (μόλις φύγει ο Σαμαράς)
Ο Καμμενος ο εθνικός και μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια.
Δεν υπάρχει δεύτερος.
Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος Παπανδρέου ενόχλησε το σύστημα.
Από το 2010 και μετά δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Το κατεστημένο τον θεωρεί εχθρό του και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.
Τα αισθήματα όμως είναι αμοιβαία. Κι εμείς θεωρούμε το κατεστημένο εχθρό μας και θα παλέψουμε μέχρι τέλους να το νικήσουμε!
Γιατί αυτοί είναι η κύρια αιτία που κρατά την Ελλάδα στο παρελθόν. Δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα, δεν θέλουν να χάσουν τα προνόμιά τους.
Όμως επειδή ή θα αλλάξουμε, ή θα βουλιάξουμε η μάχη θα είναι μέχρις εσχάτων:
Ή εμείς, ή αυτοί!!
Πάμε!

Υ.Γ:
Τίποτα και κανένας δεν ξεχνιέται!

Ανώνυμος είπε...

To θεσμό που προΐστανται ο Ρακινζης, Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, τους εισαγγελείς διαφθοράς, (περίπτωση Ραμμου) και τον οικονομικό εισαγγελέα τα έφτιαξε ο Γ. Παπανδρέου μέσα σε δυο χρόνια πριν τον φάνε οι μεγαλοκαρχαρίες .(Δ.Ο.Λ.- Ψυχαρηδες, Πρετεντέρηδες,- Αλαφούζοι, Μπόμπολας,κλπ)
Δυο χρονια ρε.
Δυο χρονια κυβέρνησε μονο και πρόλαβε και σας την έκατσε.
Χωρις πιστολιές στον αέρα και δηλώσεις.
Χωρις υφακι και και βαρύγδουπα "κατηγορώ" να πορωνεται το ποπολο και να παίρνει η μπάλα τους πάντες.
Απλά, ήρεμα, μεθοδικά και συγκεκριμένα.
Με νόμους.
Με νομους που βάζουν μέσα τους κλέφτες και οχι με δηλώσεις-ευκολακια που κατηγορούν συλληβδην τους πάντες, πράγμα που τελικά οδηγεί στο να την γλιτώσουν όλοι. Άνοιγμα τα καπάκια και όλο το σκατο εξω.
Δυο χρονια μετά το φυσατε και δεν οχι μονο δεν κρυώνει, οχι μονο δεν την γλιτωσατε αλλα σας εχει όλους με τα βρακιά κατεβασμένα να ψάχνετε καλο κρεβάτι στον Κορυδαλο.
Για αυτο λυσσαξατε.
Βλέπετε τι παθαινετε, ξέρετε ποιος σας την έκανε και τρεμετε στην σκέψη πως θα μπορούσε να συνέχιζε.