Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

(ΒΙΝΤΕΟ) ΟΙ… ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ…

Διαρροές προς τα μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη για στελέχη του κόμματος – θαμώνων της Μυκόνου που προβληματίζουν με τη συμπεριφορά.
Όπως αναφέρει η Κυριακάτικη «Δημοκρατία» η επιχείρηση «αξιολόγησης» του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφορά τόσο τις επιδόσεις τους, όσο γενικότερα και τον τρόπο ζωής τους.
«Δεν γίνεται να θέλουμε να μας εμπιστευτεί η κοινωνία και σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο για όλους κάποιοι από εμάς να προκαλούν με τη στάση τους», όποως διαρρεόυν συνομιλητές του Κυριάκου Μητσοτάκη, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου προς όλους.
Σύμφωνα πάντα με την «Δημοκρατία» στο στόχαστρο του κ. Μητσοτάκη φέρεται ότι βρίσκεται ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, φωτογραφίες και βίντεο του οποίου είδαν το φως της δημοσιότητας από στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στη Μύκονο, συντροφιά με όμορφες θηλυκές παρουσίες.


Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ χωρίς να τον ονοματίσει, σε πρόσφατη κομματική συνεδρίαση στηλίτευσε προσωπικές συμπεριφορές και στάσεις που αντίκεινται στη δύσκολη προσπάθεια η οποία γίνεται προκειμένου ο κόσμος να εμπιστευτεί ξανά το την ΝΔ.

Παράλληλα προειδοποίησε ότι από δω και πέρα όποιος προκαλεί με την συμπεριφορά του, θα αντιμετωπίζει τις ανάλογες συνέπειες που εκτιμάται ότι μπορεί να είναι από περιθωριοποίηση μέχρι και...διαγραφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ενόχληση επικρατεί ανάμεσα στα στελέχη της ΝΔ και για τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος εκτός από τις παρασκηνιακές παρεμβάσεις του στα εσωτερικά του κόμματος, ώστε να εκλεγούν δικοί του άνθρωποι (στην πολιτική Επιτροπή,στην Εκτελεστική Γραμματεία, στη νεολαία κ.α.) «χτύπησε» και αυτός δια Μυκόνου.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε στο νησί πριν λίγες ημέρες με την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου,με τις τηλεοπτικές κάμερες να τους «συλλαμβάνουν» στην παραλία «Καλό λιβάδι».

Τον Ά. Γεωργιάδη "φωτογράφισε" και σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βαγγέλης Μειμαράκης λέγοντας «Πιστεύω ότι με πολλούς μπορούμε να συνυπάρχουμε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά δεν μπορεί να είναι στην ηγετική ομάδα. Δεν μπορεί να κραυγάζουν».

Τέλος, όπως αναφέρει η Δημοκρατία μια άλλη περίπτωση που προβλημάτισε τον πρόεδρο της ΝΔ, είναι αυτή του Βασίλη Κικίλια, του οποίου φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σε περιοδικά, να απολαμβάνει μαζί με την σύντροφό του τον Αργολικό κόλπο πάνω σε κότερο επιχειρηματία, ενώ διέμεινε και σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής...


thepressroom.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ...ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!