Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

H ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ…

O διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Κώστας Ζαχαριάδης, αναφέρθηκε στον Κώστα Καραμανλή κάνοντας λόγο για «μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ζαχαριάδης έκανε λόγο για μια «σαφώς ηπιότερη διακυβέρνηση», τονίζοντας «πως δεν ήταν η ΝΔ του Καραμανλή η ΝΔ του κ. Βοριδη και του Γεωργιάδη, οι οποίοι έχουν κάνει στροφή στη ΝΔ προς λαϊκίστικη κατεύθυνση.
«Σε σειρά ζητημάτων είχε μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία από τη ΝΔ του Σαμαρά και το σχεδιασμό κ. Μητσοτάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά. Είπε επίσης ότι «υπάρχουν και κάποιες άλλες φωτεινές νησίδες στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης όπως τα ΚΕΠ στην περίοδο Σημίτη, και κάποιες άλλες στην περίοδο του Ανδρέα Παπανδρέου».
Όσο για τη δίωξη Γεωργίου με την κατηγορία της διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι,
«έχει τεράστιο νόημα να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη εκείνη την περίοδο, είμαστε οι τελευταίοι που θα θέλαμε να συγκαλυφθεί η υπόθεση».
Αναφορικά με την υπερφορολόγηση και τον ΕΝΦΙΑ ειδικότερα, δήλωσε ότι «ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας βάρβαρος και άδικος φόρος», διευκρινίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποσχεθεί κατάργησή του, και αντικατάστασή του με άλλο δικαιότερο φόρο στα ακίνητα.
«Προσπαθούμε να κάνουμε μεταρρυθμίσεις, για να έρθει μετά η ελάφρυνση των φόρων. Είμαστε σε κατάσταση αναγκαστική, βρισκόμαστε σε ειδική συνθήκη. Αυτό που οργανώνουμε από δω και πέρα θα είναι βιώσιμο και δίκαιο» τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης, δηλώνοντας ότι η ύφεση του β’ τριμήνου (-0,7%) ήταν οριακή και από το 2017 η χώρα εισέρχεται σε φάση ανάκαμψης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζουν οι ηλίθιοι ότι με αυτές τις βλακείες θα διχάσουν τη Ν.Δ. Οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ καταρρέουν, δυστυχώς μαζί τους καταρρέει και η χώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 09.00.00 μ.μ.
ΟΛΑ ΤΑ ( ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ) ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ...
ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΓΚΕΛΑΣΤΑΘΙΚΟ

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ είπε...

Οι ομἀδες Χ,οι λεγὀμενοι ταγματασφαλἰτες,οι πραιτωριανοἰ των δεξιὠν προδοτικὠν διακυβερνἠσεων,οι οποἰοι λειτουργοὐσαν και σαν σπιοὐνοι και σαν μπἀτσοι του κὀμματος, οι στεροὐμενοι ανθρὠπινης αξιοπρἐπειας και σχετικἠς νοητικἠς στἀθμης βασανιστἐς της εσα,τα μεα και τα ματ ὀλων των εποχὠν,στοιχειοθετοὐν σαφἐστατα μια πραγματικὀτητα επικἰνδυνης βλακεἰας που εχει εκθρἐψει η μισαλλοδοξἰα και η ανικανὀτητα του συστἠματος των εθνοπατἐρων και των πατἐρων γενικὀτερα του δυσμοιρου αυτοὐ λαου.

Υπἠρξαν εποχἐς οπου η προδοσἰα και η σπιουνιἀ ἠταν εθνικὀ επἰτευγμα,και πολλοἰ απο τους ανθρὠπους αυτοὐς(οι περισσὀτεροι τολμὠ να πω)δεν τιμωρἠθηκαν ποτἐ για τον ἀπειρο πὀνο που προκἀλεσαν.
Πολλοἰ απο τους μαυραγορἰτες και τους κουκουλοφὀρους των κατοχικὠν δυνἀμεων συνἐχισαν την πορεἰα τους σαν εξἐχοντα μἐλη της κοινωνἰας τους και εξἐθρεψαν απογὀνους αντἀξιους των(βλ.Χριστοφορἀκος ζημενς).