Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

«ΒΟΜΒΕΣ» ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ! «Ο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

«Φουρτούνες» προκαλεί και πάλι με τις δηλώσεις του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, αυτή τη φορά με αφορμή όσα είπε για τις άδειες και τον εργολάβο κ. Καλογρίτσα.

Ειδικότερα, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 ο κ. Κούλογλου για την υπόθεση Καλογρίτσα υποστήριξε ότι «ο κ. Καλογρίτσας προφανώς συνήψε μια συμφωνία και με μέλη της τωρινής κυβέρνησης, αλλά αυτή η συμμαχία δεν ήταν τόσο ισχυρή ώστε να κερδίσει τους αντιπάλους».
Παράλληλα πρόσθεσε ότι «φυσικά και είναι δουλειά της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά μέσα ενημέρωσης» σημειώνοντας ότι «όταν η κυβέρνηση έχει όλα τα μέσα εναντίον της, όταν φτιάχνεται ένα καινούργιο τηλεοπτικό τοπίο, θέλει να έχει και κάποια μέσα φιλικά προσκείμενα».
«Η κυβέρνηση δεν πέτυχε το στόχο της,
που ήταν να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο με έναν σταθμό που δεν θα την πολεμούσε», κατέληξε για το θεμα των τηλεοπτικών αδειών ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ερώτηση, τέλος, για το δανεισμό του κ. Καλογρίτσα από την τράπεζα Αττικής, απάντησε ότι «εάν ο εν λόγω επιχειρηματίας ήταν εναντίον της σημερινής κυβέρνησης θα είχε πάρει πιθανότητα την άδεια, γιατί θα είχε βρει τα χρήματα για αυτήν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: