Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

«ΒΡΕ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ Η ΤΙ Μ@@ΚΙΕΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΟΓΡΑΦΟΙ;»

«Ξέσπασε» μέσω διαδικτύου ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Ολομέλεια της Βουλής για την Παιδεία και ειδικά με τη φράση του πρωθυπουργού πως «είναι αντιπαράθεση καφενείου να λέμε ότι όποιος διαφωνεί με τα ιδιωτικά σχολεία δεν έχει το δικαίωμα να στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο…».

Σε ένα πραγματικά οργισμένο σχόλιό του στο facebook ο Π. Τατσόπουλος έγραψε:
“Ο Αλέξης Τσίπρας στην ολομέλεια της βουλής: «Α. Βρε, γλυκέ μου, ειλικρινά: επικοινωνείς με τον εαυτό σου; Καταλαβαίνεις τι λες ή, τουλάχιστον, τι μαλακίες σου γράφουν οι λογογράφοι σου; Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι στο συγκεκριμένο θέμα… περιαυτολογείς και προσπαθείς να συγκαλύψεις το μέγεθος της πολιτικής σου υποκρισίας, πιο ψηλό και από την πυραμίδα του Χέοπα, καθώς και να δικαιολογήσεις στους σανοφάγους ψηφοφόρους σου για ποιο λόγο εσύ, η Πασιονάρια της δημόσιας παιδείας, στέλνεις τα παιδιά σου σε ιδιωτικό σχολείο, αλλά και πάλι ρωτάω: καταλαβαίνεις τι βλακεία σε έβαλαν να πεις; Από πού ν΄αντλήσουν το δικαίωμα,
χρυσέ μου άνθρωπε; Από τον εαυτό τους; Αφού ΟΙ ΙΔΙΟΙ διαφωνούν. Αλέξης Άλφα: «Διαφωνώ με τα ιδιωτικά σχολεία». Αλέξης Βήτα: «Αλέξη Άλφα, το ξέρω ότι διαφωνείς. Έχεις όμως το δικαίωμα να στείλεις τα παιδιά σου σε ιδιωτικό σχολείο». Αλέξης Άλφα: «Λες να μου το επιτρέψω, Αλέξη Βήτα;». Αλέξης Βήτα: «Επιβάλλεται να σου το επιτρέψεις, Αλέξη Άλφα»… Δεν μετακομίζετε, λέω εγώ, τόσο ο Αλέξης Άλφα όσο και ο Αλέξης Βήτα, από το Μαξίμου στο Δρομοκαϊτειο, να το συζητήσετε με την ησυχία σας;“.

Δεν υπάρχουν σχόλια: