Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΈΝΑ ΚΥΜΑ «ΜΠΛΕ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ» ΔΙΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ- Η ΧΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑΤΡΟ, ΟΧΙ ΤΣΑΤΣΑ

Η κατάσταση με το ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπολίτευση μου δημιουργεί την εξής εικόνα. Είναι Black Friday.
Η Ελλάδα είναι λέει ένα πολυκατάστημα.
Γράφει ο Josef Kapa
Ένα ρημαγμένο πολυκατάστημα, με άδεια ράφια σκόρπια προϊόντα και σκονισμένες κούτες. Παντού στα γραφεία υπάρχουν εξώδικα και διαταγές πληρωμής και το προσωπικό είναι κακορίζικο και αγενές.
Και έξω από τις κλειδωμένες πόρτες του μαγαζιού , ασφυκτιούν διαγκωνιζόμενοι, γραβατωμένοι και καλοραμμένοι, ένα σωρό πρόθυμοι πελάτες και διευθυντάδες, να μπουν με γιούργια, άλλοι να καταναλώσουν με μανία ενώ άλλοι να μοιραστούν θέσεις στα γραφεία.
Η χώρα θέλει ξεσκόνισμα, ορθή διαχείριση και πολύ χρόνο για να ξαναξεκινήσει. Θέλει σύνεση και ψυχραιμία. Δεν ψάχνει νέους διευθυντές. Ψάχνει μυρμήγκια σιωπηλά και εργατικά,

Τις τελευταίες μέρες δυστυχώς- και με την δεδομένη παρακμή του καθεστώτος- ένα ορμητικό κύμα γενίτσαρων ξεπηδά σε κάθε λέξη, σε κάθε σκέψη, σε κάθε προβληματισμό που αφορά τον Μητσοτάκη και την αξιωματική αντιπολίτευση. Ένα κύμα »Μπλε Συριζαίων» που τρολάρουν, προπηλακίζουν, βρίζουν, αλλοιώνουν, αυτοπροβάλλονται και διαγκωνίζονται να πιάσουν στασίδι στο αύριο.
Ένα κύμα νεόκοπων ριζοσπαστικοποιημένων δημοσιολόγων που υπερκαλύπτουν με τις φανφάρες τους, τους ανθρώπους που τράβηξαν ιδεολογικό κουπί τα τελευταία χρόνια στον χώρο της κεντροδεξιάς και την έκαναν ελκυστική. Ένα κύμα που δυστυχώς επελαύνει.
Ελπίζω να μπει φρένο στην αλαζονεία και τον ρεβασνισμό, για το καλό της χώρας και της ίδιας της ΝΔ. Η χώρα είναι λειτουργικά ανίκανη και ψάχνει γιατρό, όχι τσατσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: