Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΉ ΑΛΗΤΕΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ( 34΄ – 37΄ http://www.skai.gr/player/radio/?mmid=285785#sthash.CgAuov8U.dpuf)
ΤΟΝ εμετικό ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ ΧΑΦΙΕ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟ , ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ-ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ , ΤΟΝ … συνεργάτη του , ΟΤΑΝ αυτός ΤΟΛΜΑ και εν τη ρύμη του λόγου ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ στα ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ -ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ το Καλοκαίρι 2009 !!!!!!
Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΉ ΑΛΗΤΕΙΑ , ενός Καραδιαπλεκόμενου Εσμού ΨευδοΔημοσιολογούντων – Δημοσιοτσάτσων κατά παραγγελία Επικοινωνιακών Εκτελεστών . . .
«ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ? «. . . «ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ? «. . . «A ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ … ? » . . . τον ρωτά ενοχικά – ειρωνικά ο άλλος . . . αφού κάνει γαργάρα τον παραλληλισμό που μόλις,
έχει κάνει των Δημοσιονομικών τεράτων του Τσίπρα 2017 με του Καραμανλή 2009 !!!!!
Η ΦΙΛΟΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΟΜΕΡΤΑ που άνδρωσε ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟ-ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟ ΕΔΏ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ κάνοντας την ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ » ΙΔΙΆΙΤΕΡΗ – ανίατη ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ» σε αντίθεση με τις αντίστοιχες των Κύπρου- Ιρλανδία-Πορτογαλία που οι Πολίτες εκεί ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ να πληροφορηθούν ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΒΕΙ και ΜΝΗΚΑΝ σε ΜΝΗΜΟΝΙΑ .
Στην κατάργηση της Προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις , στο αφορολόγητο και στα εργασιακά , ΦΥΣΙΚΑ τα Φαληριώτικα Χαφιεδό-Σκατα , εγκρίνουν και επαυξάνουν και ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Συριζοκαμένους αλητάμπουρες , εφόσον δεν αγγίζουν τις δικές τους τσέπες , ούτε τον Όμιλο που έχει πάρει στην πλάτη του τον Κούλη , γιόκα αυτουνού που είχε επιταγομπουκώσει κατά το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν . 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο γιος και εγγονός δυο πρώην πρωθυπουργών της Ελλάδας

(…) Έτσι ο τόπος οδηγήθηκε στη παρακμή και το μαρασμό. Τότε δράση αναλαμβάνει ο γιος και εγγονός δυο…
πρώην πρωθυπουργών της Ελλάδας ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου. Εκλέγεται στη θέση του πρωθυπουργού της χώρας και με σύμμαχο τον λαό ετοιμάζεται για τον ύστατο αγώνα.
Στην προσπάθεια του να σώσει τη χώρα του αντιμετωπίζει πολλά εμπόδια και σημαντικούς εχθρούς εντός και εκτός της χώρας αλλά έχει για βοηθούς του τη φρόνηση και τη γνώση και ξεκινά τον αγώνα του, έναν αγώνα που αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολος.

Ο ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης ρίχνεται στη μάχη με τόλμη και γενναιότητα και σπαταλά για χάρη του λαού του προσωπικό και οικογενειακό κεφάλαιο αξιοποιώντας γνωριμίες και διασυνδέσεις ανά τον κόσμο. Τα πρώτα αποτελέσματα δεν είναι ενθαρρυντικά αλλά δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει μόνος με μόνο σύμμαχο του την κοινωνία και το όραμα του για μια δίκαιη Ελλάδα.

Ο πόλεμος που δέχεται είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα της χώρας. Συντεχνίες, τραπεζίτες, επιχειρηματικοί και δημοσιογραφικοί όμιλοι έχουν ως μοναδικό σκοπό την πτώση του δημοκρατικά εκλεγμένου πρωθυπουργού και τον ορισμό ενός δικού τους ανθρώπου στη θέση του. Στην προσπάθεια τους αυτοί βρίσκουν συμπαραστάτες ξεχασμένους πολιτευτές και ανθρώπους που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση.

Τον αποκαλούν προδότη, τον απειλούν με κρεμάλα και του φορτώνουν όλα τα δεινά της πατρίδας εδώ και δεκαετίες. Αυτός δεν μιλά και αφοσιώνεται στο σκοπό του που δεν είναι άλλος από την σωτηρία του τόπου του.
Τελικά καταφέρνει να σώσει τη χώρα του από βέβαιη χρεοκοπία πείθοντας τους συμμάχους του να πάρουν μια ιστορική απόφαση που όμοια της δεν υπήρχε ποτέ στο παρελθόν. Όμως οι εγχώριοι εχθροί επαναστατούν και είναι έτοιμη να τινάξουν τη συμφωνία στον αέρα.

Τότε αυτός ο χαρισματικός ηγέτης
καταλαβαίνει πως πρέπει να κάνει ακόμα μια θυσία για την πατρίδα του. Έτσι παραδίδει τη θέση του σε κάποιον διορισμένο με μοναδικό σκοπό να διασφαλίσει τη συμφωνία και να σώσει την Ελλάδα από τη χρεοκοπία.

Παρέδωσε λοιπόν προσωρινά την πρωθυπουργία και την αρχηγία της παράταξης του με την σιγουριά πως σύντομα θα ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ δικαιωμένος και πιο δυνατός για να ολοκλήρωση αυτό που ξεκίνησε, την πραγματική αλλαγή στην πατρίδα του.
Να δημιουργήσει μια δίκαιη χώρα που θα είναι αυτάρκης και θα παράγει τα δικά της προϊόντα. Μια χώρα που θα σέβεται και θα τη σέβονται. Μια χώρα που όλοι θα ενδιαφέρονται για το κοινό καλό και θα ενδιαφέρεται πραγματικά για τους αδύνατους.

Η σύντομη πορεία αυτού του τολμηρού και αποφασιστικού ηγέτη μας δίδαξε ότι η αξία της υπερηφάνειας η οποία, σε συνδυασμό με την εργατικότητα, την τιμιότητα και τη θέληση, μπορεί να σώσει μια χώρα που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΘΕΣΕ ΩΣ ΚΑΥΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕ Η ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΥΡΩ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ