Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΡΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η Νέα Δημοκρατία έχει στοχοποιήσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, πιστεύοντας πως προκαλεί φθορά στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Όμως, ο Πάνος Καμμένος είναι το πιο γερό χαρτί του Αλέξη Τσίπρα, για να νικήσει και στις επόμενες εκλογές.

Η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ -στην κυβέρνηση- είχε νόημα όσο τα δυο κόμματα προσποιούνταν πως είναι αντιμνημονιακά, για να καταλάβουν την εξουσία.
Οι όποιες ιδεολογικές διαφορές έμπαιναν στην άκρη, αφού το αίτημα της εποχής και το κοινό ζητούμενο δεν ήταν το σύμφωνο συμβίωσης και τα Θρησκευτικά στα σχολεία αλλά το να ανατραπούν τα Μνημόνια.
Οπότε, μετά την υπογραφή του Μνημονίου -και τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015-, τα δυο κόμματα δεν είχαν κανένα λόγο να συγκυβερνήσουν και ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συγκυβερνήσει με το Ποτάμι ή με το ΠΑΣΟΚ.
Αλλά ο Αλέξης Τσίπρας είναι έξυπνος, βλέπει παρακάτω και επέλεξε να κάνει πάλι κυβέρνηση με τον Πάνο Καμμένο.
Ο Πάνος Καμμένος είναι παιδί της Νέας Δημοκρατίας. Βγαλμένο μέσα από τα σπλάχνα της.
Ο Πάνος Καμμένος είναι ένα αγαπημένο παιδί των δεξιών,
και της Δεξιάς.
Ένας δεξιός μπούλης που γουστάρει σημαίες και Παναγιά. Δηλαδή, τα φράγκα.
Οπότε, ο Αλέξης Τσίπρας δίνει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στον Πάνο Καμμένο, για να παίζει και να νομίζουν τα χάπατα πως το προτεκτοράτο είναι και ανεξάρτητο.
Συγκυβερνώντας με τον Πάνο Καμμένο, ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει ξεκάθαρα στους δεξιούς πως δεν διακατέχεται από αντιδεξιό μένος, δεν είναι μισαλλόδοξος, δεν είναι φανατικός, και πως πιστεύει στην ένωση δυνάμεων για τη σωτηρία της πατρίδας.
Όσοι κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ πως είναι ένα κομμουνιστικό κόμμα θα πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα πώς τόσοι ακραίοι κομμουνιστές ανέχονται τον δεξιό Πάνο Καμμένο.
Το κυριότερο, όμως, δεν είναι αυτό.
Έχοντας τον Πάνο Καμμένο στην κυβέρνηση, ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει στην κοινωνία τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.
Ο Τσίπρας μοιάζει να απολαμβάνει τις χαριτωμενιές του Καμμένου που το παίζει στρατηγός και μεταμφιέζεται, φορώντας όλες τις στολές του ελληνικού στρατού, και προσφέροντας άφθονο γέλιο στον ταλαιπωρημένο λαό μας.
Αλλά, ουσιαστικά, ο Τσίπρας στέλνει το εξής μήνυμα στην κοινωνία:
«Έναν δεξιό έχω στην κυβέρνηση, έναν νεοδημοκράτη, και τα έχει κάνει πoυτάνα όλα. Φαντάζεστε πως θα είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που δεν θα έχει τον χαριτωμένο και ακίνδυνο Καμμένο -που έχει και χρυσή καρδιά- αλλά τον Άδωνι, τον Βορίδη, τον Πλεύρη και τα άλλα ακροδεξιά παιδιά;».
Δηλαδή, ο Τσίπρας, διατηρώντας τον Καμμένο στην κυβέρνηση, δείχνει στους Έλληνες πώς θα είναι μια μελλοντική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Σατανικό.
Μεγαλοφυές.
Κι αν ο Καμμένος τη φέρει στον Τσίπρα και ρίξει την κυβέρνηση;
Πάλι κερδισμένος είναι ο Τσίπρας, αφού τότε θα μπορεί να πει «ορίστε, εμπιστεύτηκα τον δεξιό, τον νεοδημοκράτη Καμμένο, και με πούλησε. Κι εσείς θα κάνετε κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία που είναι τίγκα στους Καμμένους;».
Η παγίδα που έχει στήσει ο Τσίπρας στη Νέα Δημοκρατία με τον Καμμένο, βγάζει μάτι.
Και η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να επιτεθεί στον Πάνο Καμμένο.
Δηλαδή, η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στον εαυτό της.
Αλλά νομίζει πως επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ.
Εντάξει, η Δεξιά στην Ελλάδα δεν φημιζόταν ποτέ για την ευφυΐα της.
Ούτε οι Έλληνες.
(Ρε βλάκα Κυριάκο, από όλη την κυβέρνηση, τον νεοδημοκράτη Καμμένο πήγες και στοχοποίησες; Έχεις μαζέψει εκεί όλους τους άχρηστους και όλους τους losers, και το παίζουν σπουδαίοι επικοινωνιολόγοι, ενώ δεν μπορούν να πουλήσουν ούτε ένα γιαούρτι. Κυριάκο, εγώ μπορώ να σου πω πώς θα στείλεις τον Τσίπρα στο σπίτι του. Αλλά θα πληρώσεις για τις συμβουλές μου. Το τζάμπα τελείωσε. Βιάσου, όμως, γιατί βλέπω να δίνω τις συμβουλές μου στον Κώστα τον Μπακογιάννη που μου φαίνεται και καλό παιδί. Έχει καπνίσει και χασίς. Δεν ξεκινάς κι εσύ τους μπάφους, μπας και ξελαμπικάρεις;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: