Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Αθήνα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη Χαράς Κεφαλίδου στο Μουσείο και τον Αρχαιολογικό Χώρο των Δελφών

Τους Δελφούς επισκέφτηκε την Παρασκευή (17.11.2017) η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και υπεύθυνη του τομέα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Επίκαιρης Ερώτησης που έχει καταθέσει η βουλευτής προς την αρμόδια Υπουργό Πολιτισμού, και πρόκειται να συζητηθεί στη Βουλή την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, για το  ζήτημα της λειτουργίας του Μουσείου και του Αρχαιολογικού τόπου των Δελφών.
Η αναλυτική ενημέρωση,
και η  άψογη συνεργασία με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς συνέβαλε αποφασιστικά στην απόκτηση ολοκληρωμένης εικόνας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η λειτουργία του Μουσείου και του Αρχαιολογικού τόπου από τις σοβαρότατες ελλείψεις προσωπικού που θέτουν σε κίνδυνο την εύρυθμη καθημερινή του λειτουργία.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην περιοχή, η βουλευτής είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους: κ. Θανάση Παναγιωτόπουλο Δήμαρχο Δελφών, κ. Λουκά Αναγνωστόπουλο Αντιδήμαρχο, κ. Λεωνίδα Σακελλαρίου Πρόεδρο της Κοινότητας Δελφών, κα Αθανασία Ψάλτη υπεύθυνη του Μουσείου και του Αρχαιολογικού Χώρου, κ. Χαράλαμπο Κουρελή Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων, κ. Χρήστο Τσαμαντάνη χωροτάκτη – πολεοδόμο μηχανικό & Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φωκίδας, κ. Θοδωρή Θεοδωράκη Πρόεδρο του ‘Δελφικού Κύκλου’, κ. Παναγιώτη Λάιο υπεύθυνο της Μόνιμης Επιτροπής Πολεοδομίας, Χωροταξίας, Αρχιτεκτονικών Θεμάτων και Πολιτισμού του ΤΕΕ στην Άμφισσα και κα Κρυσταλλία Κώνστα Τοπική Σύμβουλο και εκπαιδευτικό. 


Από το Γραφείου Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια: