Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ !!!

Άλλη μια δυσάρεστη εξέλιξη για τον Δήμο Δελφών προέκυψε με την ανακοίνωση του Υπουργείου εσωτερικών σύμφωνα με την οποία ικανοποιούνται όλα τα αιτήματα των Δήμων της χώρας εκτός του Δήμου Δελφών  . Εγκρίθηκαν 8.845 θέσεις εργασίας σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα. Οι προσλήψεις θα γίνουν με νέο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και θα αφορούν μόνιμη απασχόληση .
Και αυτό διότι ο Δήμος Δελφών δεν αιτήθηκε εγκαίρως  εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών το σχετικό αίτημα ! Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ήταν η 30/09/2017 , κατόπιν δόθηκε μια μικρή παράταση έως τις 14/11/2017 αλλά δυστυχώς ο Δήμος Δελφών ουδέποτε υπέβαλε το σχετικό αίτημα παρά τελείως ετεροχρονισμένα εισήγαγε το θέμα στο ΔΣ 20/11/2017 δηλαδή πέραν κάθε προθεσμίας  και το αποκορύφωμα το Υπουργείο έως σήμερα ουδέν αίτημα έχει λάβει .
 Σημειώνω επίσης ότι,
το Υπουργείο εσωτερικών είχε επεξηγήσει πολλάκις και είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα : Oτι ο λόγος που ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  είναι για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των ανταποδοτικών υπηρεσιών των Δήμων με σκοπό να σταματήσει επιτέλους το «ΠΑΡΑΜΥΘΙ» κάποιων Δημάρχων μεταξύ αυτών και του Δήμου Δελφών περί ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ζητώντας αφορμή για να προσφεύγουν  σε πολύ δαπανηρές εργολαβικές συμβάσεις αμφιβόλου αξιοπιστίας και ποιότητας .
Η δημοτική αρχή δια των παραλείψεών της στέρησε από την τοπική κοινωνία 19 θέσεις εργασίας μονίμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ (βάσει του ισχύοντος οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας ΟΕΥ) . Για άλλη μια φορά έλαμψε δια της προχειρότητας και ανικανότητά της και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι βολεύεται με το καθεστώς και την διαιώνιση  της κακοδιαχείρησης  που τόσα δεινά έχει επιφέρει στον άτυχο αυτό Δήμο !
30/11/2017
Γ. ΔΡΑΚΑΚΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος

Απολλώνειο Φώς – Καθαρή Λύση 

Δεν υπάρχουν σχόλια: