Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

«PARADISE PAPERS»: ΝΕΑ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το απόλυτο φιάσκο Τσίπρα στην Βουλή με την υπόθεση Αυγενάκη που δεν κατάφερε να καλύψει το καθεστώς ΧΑΟΣ και την ΑΝΟΜΙΑΣ που κυριαρχεί στην χώρα – είδατε τι έγινε χθες το βράδυ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – οι παρακρατικοί μηχανισμοί των υπογείων του Μαξίμου ετοιμάζονται για νέο βρόμικο επεισόδιο στον πόλεμο λάσπης με στόχο πάντα την Νέα Δημοκρατία, και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  
Ήδη τα γνωστά ξοφλημένα δημοσιογραφικά «εξαπτέρυγα» τους  και τα μισθωμένα τρολ της Κουμουνδούρου και του Μαξίμου, διακινούν δεξιά και αριστερά «ειδήσεις» και «πληροφορίες» για δήθεν αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με τα διαβόητα «Paradise Papers», επιχειρώντας να τα συνδέσουν με συγγενικά πρόσωπα πολιτικών παραγόντων.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Lykavitos.gr όλα όσα διακινούν τα παρακρατικά συστήματα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πραγματικότητα, αφού δεν υπάρχει τίποτε στα Paradise Papers που να εμπλέκει ΜΕ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ τρόπο πολιτικά πρόσωπα – τουλάχιστον από τον χώρο της ΝΔ.
Γιατί άλλο πράγμα η πιθανή φοροδιαφυγή και άλλο,
ποινικοποίηση της επιχειρηματικότητας.
Βεβαίως ο πόλεμος λάσπης της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται.
Το σίγουρο είναι πως η ΛΑΣΠΗ, τα ΨΕΜΜΑΤΑ, η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ του απελπισμένου (και τελειωμένου πολιτικά) Τσίπρα έχουν ημερομηνία λήξης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: