Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΡΤ! ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ...

Κώστας Ντουντουλάκης
Η ΕΡΤ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ CIA, ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!
Είναι απίστευτο!!! Από τις 12 μεσάνυχτα μέχρι στις 1.30 πμ όπως γράφει η ρεκλάμα, η κυβερνητική "άσπρη" ΕΡΤ 1, 28/3/2018, δείχνει "σε πρώτη μετάδοση" όπως επίσης γράφει, μια πανάθλια πανάθλια ταινία προπαγάνδας των ισλαμοφασιστών και της CIA, με τίτλο "Χαλέπι, σημειώσεις από το σκοτάδι"!!!
Οι τζιχαντιστές και μισθοφόροι των ΗΠΑ/Ισραήλ/Σαουδαραβίας παρουσιάζονται ως πολιορκούμενα θύματα, εμφανίζουν σαν... 
"αγώνα παελευθέρωσης"!!! την εσχάτη προδοσία (όσων είναι όντως Σύριοι) και την διαλυτική της αντιστεκόμενης Συρίας φονταμενταλιστική διαστροφή εισβολέων Πακιστανών, Σαουδαράβων, και λοιπών "μαχητών της ....ελευθερίας" !!!
Πανάθλιοι χαφιέδες και τσιράκια των ΗΠΑ αυτή η κυβέρνηση λοιπόν!!!
Ούτε τα ιδιωτικά κανάλια δεν έδειξαν ποτέ, ποτέ, τόσο πανάθλια προπαγάνδα των διαμελιστών της Συρίας!!!
Όλη η εκπομπή ήταν συνεντεύξεις στελεχών του ISIS κυρίως,

και του FSA εν μέρει, όταν αυτοί κατείχαν το Χαλέπι.
Όλοι με πολιτικά και πάνοπλοι, αλλά ...κατηγορούσαν τον στρατό του Πατριωτικού Μετώπου (Άσαντ, Μπάαθ, Κομμουνιστικά κόμματα Συρίας, Χεζμπολά που συνέτριψε τους σιωνιστές στον Λίβανο, Χριστιανούς και μουσουλμάνους αντιιμπεριαλιστές πατριώτες Σύριους) πως... "χτυπά πολίτες" Και πως ρίχνει χημικά τάχα! Το ελεεινόφιλμ της CIA-ισλαμοφασιστών ήταν του 2013.
Τώρα βέβαια, πριν λίγες μέρες, απεκάλυψαν οι Ρώσοι πως βρήκαν 40 τόνους!!! χημικών που είχαν αυτοί οι μισθοφόροι ΗΠΑ και Σαουδαραβίας ισλαμοφασίστες... Αλλά το φερέφωνο των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/Ισραήλ που λέγεται ΕΡΤ, όπως και όλοι οι πολιτικοί και μιντιακοί πράκτορές τους, στρούγκα μούγκα!!! Και με θράσος ενός εκατομμυρίου πιθήκων δείχνουν την τεράστια προβοκάτσια της ιμπεριαλιστικής και ισλαμοφασιστικής απόλυτα αναποδογυρισμένης αλήθειας!!!...
Είναι οι ίδιοι, τα ίδια σκοτεινά κυκλώματα που δούλεψαν υπερεντατικά για ψυχολογική προετοιμασία μαζοποιημένων ανθρώπων υπέρ των νατοϊκών βομβαρδισμών και διάλυσης της πρώην Γιουγκοσλαβίας.
Είναι οι ίδιοι που "θα έσκιζαν τα μνημόνια" αλλά μας φόρτωσαν και άλλα δυο επιπλέον!!! Και υποθήκευσαν όλη την δημόσια περιουσία και την πολιτική μελλοντικών κυβερνήσεων για άλλα 99 χρόνια!!!
Είναι οι ίδιοι που πασκίζουν να βρεθεί λύση που ούτε η ΝΔ δεν αποδέχτηκε, ώστε να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ τους!
Ποιος νοήμων έντιμος συμπολίτης αμφιβάλει πια για τον βρώμικο ρόλο τους;...
Κώστας Ντουντουλάκης, συντ/χος δάσκαλος, κοινωνικός αγωνιστής,ιδρυτικό στέλεχος της ιστορικής Επιτροπής Φορέων Χανίων Κατά Βάσεων και Εξάρτησης, αγωνισθείς και για μιαν άλλη (υποτίθεται) ΕΡΤ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: