Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ...ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ 2018 Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ...


Διαγραφή για Χρυσοχοίδη και Μενδώνη απο το Κίνημα 
Αλλαγής
Η συμμετοχή των Χρυσοχοΐδη Μενδώνη στην κυβέρνηση της ΝΔ έφερε τη διαγραφή τους.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ε.Δ.Ε.ΚΑ.Π.) του Κινήματος Αλλαγής, η Μενδώνη Στυλιανή και ο Χρυσοχοΐδης Μιχαήλ διαγράφονται από μέλη του Κινήματος Αλλαγής.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέλαβε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ η Λίνα Μενδώνη ανέλαβε υπουργός Πολιτισμού.

Andreas Kapsambelis 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ 15 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ...
----------------------------------------------
Από τις 22 Απριλίου 2018, σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ στην "κυριακάτικη δημοκρατία" (διαβάστε το ολόκληρο ΕΔΩ)  κατέγραφα, για πρώτη φορά, τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε συμφωνήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει υπουργός Δημόσιας Τάξης σε κυβέρνηση της ΝΔ μετά από τις εκλογές. 
Το πρωί της ίδιας Κυριακής, σε δηλώσεις του στον Σκάι ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε σπεύσει να διαψεύσει το δημοσίευμα και να διαβεβαιώσει ότι συνεχίζει να αγωνίζεται μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ...
Δέκα πέντε μήνες μετά, τι έχει να πει;
Για την ιστορίατο συγκεκριμένο απόσπασμα του ρεπορτάζ είχε ως εξής:
"Κατά τις πληροφορίες ο κ. Χρυσοχοΐδης πρόκειται να αναλάβει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και επ' αυτού,
όπως λέγεται έχει επέλθει ήδη μία καταρχήν συμφωνία αν και επισήμως μέχρι τις εκλογές δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί. Με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην καθημερινότητα των πολιτών, την αύξηση της εγκληματικότητας και την ανασφάλεια που επικρατεί, το υπουργείο αυτό καθίσταται εκ των πραγμάτων νευραλγικό. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τονίσει κατ' επανάληψη τη σημασία που δίνει η Νέα Δημοκρατία στα θέματα της ασφάλειας και της δημόσιας τάξης ενώ σκοπεύει να αναθέσει το υπουργείο αυτό όχι σε ένα παραδοσιακό στέλεχος από το χώρο της κεντροδεξιάς αλλά σε έναν "κεντρώο" προκειμένου να έχει μεγαλύτερες ανοχές, όπως υποστηρίζεται, από το κοινωνικό σύνολο στο έργο του. Ο κ. Μητσοτάκης είχε δώσει άλλωστε το στίγμα των προθέσεών του δηλώνοντας από πολύ νωρίς ότι "είμαι αποφασισμένος να τελειώνω το άβατο των Εξαρχείων από τον πρώτο μήνα". Ο κ. Χρυσοχοΐδης φαίνεται ότι καλύπτει τις απαιτούμενες από την ηγεσία της ΝΔ προδιαγραφές και αντιμετωπίζεται ως επιτυχημένος υπουργός Δημόσιας Τάξης λόγω της προηγούμενης διπλής θητείας στον τομέα αυτό. Ιδιαίτερα κατά την περίοδο Σημίτη, μέχρι το 2003, πιστώθηκε την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη ενώ, έχοντας αποκτήσει την εύνοια του αμερικανικού παράγοντα, άρχισε έκτοτε να ανατέλλει το πολιτικό άστρο του...."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΛΕΞΙΑ...ΕΣΕΝΑ ?? ΜΙΧΑΛΗ ???