Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΝΔ

Από Κ. Μ.Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΔεν πέρασαν παρά μόνο μερικοί μήνες που η ΝΔ κατάγγελνε την Συμφωνία των Πρεσπών και μιλούσε για εκχώρηση απαράγραπτων εθνικών δικαιωμάτων όπως η Μακεδονική Εθνότητα και η Μακεδονική γλώσσα, ενώ στη βάση αυτή συμμετείχε στα ογκώδη συλλαλητήρια για την υπεράσπιση της Μακεδονίας με το σύνθημα η “Μακεδονία είναι ελληνική” Από την πρώτη στιγμή που ΝΔ έγινε κυβέρνηση όλα τούτα τα πολύ ορθά και άλλα πολλά
που η ΝΔ δεν μπορούσε και δεν ήθελε να ομολογήσει για την Νατοϊκή Συμφωνία των Πρεσπών πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων λες και έχουν έκτοτε περάσει αιώνες. 

Πρώτος ο αρχηγός της ΝΔ έκανε την κωλοτούμπα λογοκρίνοντας μέσω του ΑΠΕ ακόμα και τα όσα εγκωμιαστικά είπε η Βρετανίδα πρωθυπουργός για τις Πρέσπες και την “Βόρειο Μακεδονία” για να ακολουθήσουν ο Υπ. Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, οι οποίοι ενώ πριν έσουρναν τα εξ’ αμάξης στη Συμφωνία, τώρα ζητούσαν την “απαρέγκλιτη εφαρμογή της”. 

Το κωμικόν, βέβαια, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αφού ειρωνεύτηκε την κωλοτούμπα της ΝΔ, εφάμιλλη εκείνων που αμέτρητες φορές ο ίδιος έχει διαπράξει,

την αξιοποίησε για να υπογραμμίσει το πόσο ο ίδιος δικαιώθηκε με το ανοσιούργημα των Πρεσπών! 

Αντί η κωλοτούμπα της νεοφιλελεύθερης και Νατοϊκής ΝΔ να γίνει πειστήριο για το πόσο επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα, την ειρήνη και την συνεργασία λαών και χωρών είναι η “Συμφωνία των Πρεσπών” αποτελεί για τον αμετανόητο ΣΥΡΙΖΑ απόδειξη της ορθότητας της. 

Κρίμα! Μωραίνει Κύριος. 


ΠΗΓΗ: http://resaltomag.blogspot.com/
απο iskra.gr/%ce%b7-

Δεν υπάρχουν σχόλια: