Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ... ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΓΙΑ...ΤΟΥΡΚΙΑ!

 Όταν ο "ηγέτης" της ευρωπαϊκής "αριστεράς" μας παραμύθιαζε εναντίον του νεοναζιστικού καθεστώτος στην Ουκρανία...

Δημήτρης Λιάτσος

Ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Ποροσένκο, ο «βασιλιάς» της σοκολάτας και των εταιριών που πωλούσαν καύσιμα στο στρατό (και σεις αναρωτιέστε γιατί δεν έδινε τέλος στον πόλεμο στο Ντονμπάς), την κοπάνησε οικογενειακώς για...Τουρκία! Τάχα για διακοπές. Όμως αρνήθηκε των υπηρεσιών ασφαλείας των σωματοφυλάκων που δικαιούται ως «πρώην», χωρίς να αναφέρει μέχρι πότε!
Τώρα γίνεται γνωστό πως ο Ποροσένκο διαθέτει διαβατήρια πέντε άλλων χωρών, αν και η νομοθεσία της χώρας απαγορεύει την κατοχή δεύτερου διαβατηρίου εκτός του ουκρανικού! Αυτά όμως είναι για τους...
πληβείους!!!
 
Την πανσπερμία διαβατηρίων και μάλιστα με διαφορετικά ονόματα την έχει από το 1996, στη συνέχεια έγινε υπουργός διαφόρων ουκρανικών κυβερνήσεων φθάνοντας στο αξίωμα του προέδρου! Αλλά τα διαβατήρια, διαβατήρια! Και μόλις η γενική εισαγγελία έβγαλε φιρμάνι ότι σε μερικές δεκάδες πρώην κυβερνητικών αξιωματούχων, μαζί και οι πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός της χώρας, πρόεδρος της Βουλής κ.α. απαγορεύεται η έξοδος από την Ουκρανία μέχρι νεοτέρας, οι αιματοβαμμένοι βρικόλακες άρχισαν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια! Είναι όλο αυτό το σκυλολόι που εγκατέστησαν στην εξουσία, η αμερικανίδα ΥΦΥΠΕΞ, Βικτώρια Νούλαντ με τις...άοκνες προσπάθειες του Τζέφρι Πάγιατ, στις αρχές του ´14! Ήταν τότε που έτρεχε...χαρούμενος στο Κιέβο και ο «δικός» μας Β.Βενιζέλος, γιατί, όπως είθεσθαι, πρέπει να είμαστε με τους...νικητές! Έτσι, για να μη...ξεχνιόμαστε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: