Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

ΆΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

άντε σκίσε κάνα μνημόνιο ρε ψεύτη….
Τα πρώτα δείγματα γραφής της στείρας, υποκριτικής και άκραία διχαστικής αντιπολίτευσης που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας,χρησιμοποιώντας την απίστευτη θεωρία ότι η κυβέρνηση δεν προχωράει με την τέταρτη Νομική ως... εκδίκηση στην Αχαΐα, για τα ποσοστά που έδωσε στη ΝΔ στις εκλογές!
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, με ανακοίνωσή του, στην απόφαση της Κυβέρνησης για κατάργηση της νεοσύστατης Νομικής Σχολής στην Πάτρα.
Κι αυτό, ενώ ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει πολλές φορές πριν τις εκλογές ότι δεν θα προχωρήσει με την τέταρτη Νομική Σχολή στην Πάτρα.
Η ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα, λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις της νέας Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως,
αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ήξερα ότι δυσαρεστήθηκε η Ν.Δ. με το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αχαΐα, αλλά δεν περίμενα ότι θα έσπευδε να τιμωρήσει έναν ολόκληρο Νομό, με πρωταγωνιστικό ρόλο στη πανεπιστημιακή εκπαίδευση της πατρίδας μας.
Η κατάργηση της νεοσύστατης Νομικής Σχολής στην Πάτρα δείχνει εύγλωττα το ριζικά διαφορετικό σχέδιό μας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Εμείς φτιάχνουμε νέα ποιοτικά Δημόσια πανεπιστημιακά τμήματα και σχολές, η Ν.Δ. τα κλείνει προκειμένου να ανοίξουν ιδιωτικά. Δήθεν για να μη φεύγουν τα παιδιά μας έξω. Βαθιά υποκρισία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: