Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ – ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Tις διαφορές από τον λαϊκιστή και ρουσφετολόγο Τσίπρα και τον τρόπο που πρόκειται να κυβερνήσει αναμένεται να περιγράψει στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Εμείς αναμένουμε να δούμε και μετά θα κρίνουμε.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε υπουργός θα παραλάβει ένα φάκελο με τον εξαμηνιαίο σχεδιασμό του τομέα ευθύνης του. 
Συγκεκριμένοι στόχοι 
Σε αυτόν, θα περιγράφονται λεπτομερώς οι συγκεκριμένοι στόχοι που θα πρέπει να επιτευχθούν ανά υπουργείο μέχρι το Δεκέμβριο και ο τρόπος της αξιολόγησης κάθε κυβερνητικής δράση. 
Επιπροσθέτως στους υπουργούς και τους υφυπουργούς θα τεθούν ασυμβίβαστα. Μεταξύ άλλων θα απαγορευθεί η πρόσληψη συγγενών πρώτου και δεύτερου βαθμού, ενώ απαγόρευση σύναψης οποιασδήποτε σύμβαση με το δημόσιο θα έχουν και οι σύζυγοι, όπως και τα παιδιά των κυβερνητικών στελεχών. 
Σε όλο το κυβερνητικό σχήμα -υπουργούς, υφυπουργούς και γενικούς και ειδικούς γραμματείς- θα απαγορευθεί οποιασδήποτε παράλληλη επαγγελματική και επιχειρηματική δραστηριότητα. 
Μειώνονται οι γενικές γραμματείες των υπουργείων,
  Οι γενικές γραμματείες των υπουργείων θα μειωθούν από 93 σε 60, ενώ δραστικά μειωμένος θα είναι και ο αριθμός των μετακλητών υπαλλήλων που μπορούν να τοποθετήσουν τα μέλη της κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr
Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr
Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: