Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ


Φίλες και φίλοι,
Τώρα που έχει ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, αλλά και τον καθένα και καθεμία σας ξεχωριστά, που μας στηρίξατε ως ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία αλλά στηρίξατε κι εμένα προσωπικά, σε αυτό το «βήμα» το οποίο επιχείρησα. Να είστε σίγουροι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και θα συνεχίσω να δραστηριοποιούμαι με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο και μεράκι για το καλό της περιοχής και της παράταξης μας.
Δώσαμε με τους εκλεκτούς και αξιαγάπητους συνυποψηφίους μου, τον κο. Ηλία Κωστοπαναγιώτου και την κα Γεωργία Γκιούλου μια μεγάλη και δύσκολη μάχη. Αγωνιστήκαμε όμως με αξιοπρέπεια,
με τόλμη, χωρίς λαϊκισμό, χωρίς μηχανισμούς, χωρίς κατεστημένες αντιλήψεις και το κυριότερο καταθέτοντας την αλήθεια μας και έχοντας ως δεδομένο το έργο που υλοποιήθηκε στην περιοχή τα προηγούμενα 4,5 χρόνια από το βουλευτή μας κο Ηλία Κωστοπαναγιώτου.
Ο λαός αποφάσισε, ψήφισε και ανέδειξε το κόμμα της Ν.Δ. αυτοδύναμο και της ανέθεσε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. Όσον αφορά σε τοπικό επίπεδο θα ήθελα να συγχαρώ τον κο Ευσταθίου Π., την κα Μανδρέκα Α. και τον κο Μπούγα Ι. για το νικηφόρο αποτέλεσμα κι επιπλέον να συγχαρώ ιδιαιτέρως τον νεοεκλεγέντα βουλευτή και να του να ευχηθώ «Καλή και Δημιουργική θητεία». Του υπόσχομαι όμως, ότι ως αξιωματική αντιπολίτευση θα σταθώ με ευπρέπεια, με ήθος και καλόπιστη κριτική απέναντι στο έργο του.
Σας ευχαριστώ και πάλι για την στήριξη και την τιμή που μου κάνατε, ένα καινούργιο ταξίδι μόλις ξεκίνησε και μας βρίσκει πιο ενωμένους και πιο δυνατούς από ποτέ!


Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Χρήστος Η. Τσαμαντάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: