Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

ΚΛΑΜΑ ΣΤΟ TWITTER ΜΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΡΟΦΗ 360 ΜΟΙΡΩΝ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ" ΤΣΙΠΡΑ

Μετά την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Τετάρτης για τις τουρκικές προκλήσεις, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου σχολίασε ειρωνικά αυτήν τη δήλωση στο Τwitter γράφοντας: "Η σημερινή-ΘΕΤΙΚΗ- στροφή 360 μοιρών τ Α. Τσίπρα, με την σφοδρή επίθεση σε Ερντογάν, «αδειάζει στεγνά» κι εκείνους (βουλευτές/στελέχη/επώνυμους «δημοσιογράφους»), που εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα υποστηρίζοντας ανοιχτά και επι μέρες την τουρκική προπαγάνδα; Ναι. Σιγα τους «Βαξεβάνηδες»".


Ο εκδότης της εφημερίδας "Documento" και γνωστός υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα Κώστας Βαξεβάνης,
έσπευσε να απαντήσει στην ανάρτηση του Παπαπαναγιώτου, κοροϊδεύοντας την - εμφανώς - ειρωνική ατάκα της στροφής των 360 μοιρών, γράφοντας: "Όταν είσαι τόοοοσο μορφωμένος που δεν γνωρίζεις ότι στροφή 360 μοιρών είναι επιστροφή στο ίδιο σημείο του κύκλου. Κάποιος μαθητής έκτης δημοτικού θα έλεγε στροφή 180 μοιρών. Ο Μπάμπης όμως είναι παραμορφωμένος και η μοίρα του μετριέται με το δικό του σύστημα αυτοϊκανοποίησης".  


Και επειδή ο κ. Βαξεβάνης μάλλον έχει ξεχάσει το "μαργαριτάρι" του Αλέξη Τσίπρα για στροφή 360 μοιρών, του το θυμίζουμε ευχαρίστως εμείς:



Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια στο Twitter ήταν πολλά και άκρως καυστικά για τον Κώστα Βαξεβάνη, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: