Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ



 Ο Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα που έδωσε «σάρκα και οστά» στα πιο διαστροφικά όνειρα των ποδοσφαιρόφιλων και θα μνημονεύεται για χρόνια από τους φιλάθλους . 
Ο Βραζιλιάνος βιρτουόζος της μπάλας,
δεν ήταν απλά ένας ποδοσφαιριστής, ήταν ένας συναισθηματικός καλλιτέχνης, που με το λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο του και την ποδοσφαιρική του ευφυΐα και διαστροφή μάς ανάγκαζε να πληρώνουμε εισιτήριο για να παρακολουθούμε από κοντά τα έργα τέχνης του.
Η απώλεια του Νίκου Αλέφαντου προκάλεσε κύμα θλίψης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και φυσικά, δεν μπορούσαν να λείψουν και δύο ξένοι παίκτες που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αγάπησαν το Νίκο Αλέφαντο και βοηθήθηκαν πολύ από τον ίδιο στην καριέρα τους.
Ο λόγος για τους Τζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα και Νέρι Καστίγιο, οι οποίοι εξέφρασαν τη στανεχώρια τους για τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντο μέσω Instagram.
«Μεγάλε κόουτς λυπάμαι πολύ που ‘έφυγες’. Μακάρι ο Ιησούς να ηρεμήσει τις καρδιές των φίλων και της οικογένειάς σου. Θα μας λείψεις», ανέφερε χαρακτηριστικά o αγαπημένος «μάγος» των ερυθρόλευκων οπαδών.
Φωτογραφία του Νίκου Αλέφαντου ανέβασε στον λογαριασμό του και ο Νέρι Καστίγιο, με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού να εύχεται καλό παράδεισο στον πρώην προπονητή του.
Δείτε την ανάρτηση του Τζιοβάνι:

Και του Καστίγιο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: