Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΛΑ


Του Γ.Γ

Αναμφισβήτητα είναι εντυπωσιακό σε τι επίπεδα μπορεί να φτάσει η αλήτικη δημοσιοκαφρίλα των καθεστωτικών ΜΜΕ. Πραγματικά μένεις άφωνος με πόση ευκολία και ανευθυνότητα ΜΜΕ που διαθέτουν επαγγελματίες συντάκτες και αρχισυντάκτες,  και θέλουν να παρουσιάζονται ότι παρέχουν "έγκυρη" πληροφόρηση, γράφουν τόσο εξόφθαλμες αρλούμπες!

Στην ιστοσελίδα του Μαρινάκη, λοιπόν, σε ένα άρθρο που φέρει τον τίτλο  "Ερχεται Πάσχα με 30 βαθμούς – Χαστούκι στον κοροναϊό που «τεζάρει» από τη ζέστη" διαβάζουμε: "Αυτή η ξαφνική ζέστη, και αυτό είναι κάτι που δεν το λένε οι μετεωρολόγοι,

αναμένεται να δώσει καταλυτικό χτύπημα στον κοροναϊό ο οποίος δεν περίμενε πασχαλιάτικα να ανέβει τόσο πολύ η θερμοκρασία".

Και εδώ είναι να τρελαίνεσαι!. Αυτό το "αστροπελέκι" που έγραψε αυτή την απίθανη παπαριά, ότι δηλαδή ο κορονοϊός «τεζάρει» σε μια χώρα όταν η θερμοκρασία φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου, είναι τόσο άσχετο; Και δεν υπήρξε κανένας αρχισυντάκτης να ελέγξει την ανοησία που έγραψε πριν την δημοσιεύσει;

Και άντε να πεις ότι ο δημοσιοκάφρος ήθελε να γράψει την "εξυπνάδα" του και να μας ενημερώσει τι μας κρύβουν και δεν μας λένε οι μετεωρολόγοι.  
Δεν διαβάζει όμως ούτε τους τίτλους των διεθνών ειδήσεων; Γιατί διαφορετικά θα γνώριζε ότι η Ινδία, μια χώρα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες μια ανείπωτη τραγωδία από το θανατηφόρο πέρασμα της πανδημίας, στις περισσότερες περιοχές τις όλες τις τελευταίες μέρες έχει γύρω στους 30 και σε πολλές πόλεις πάνω απ' τους 30 βαθμούς Κελσίου. 

Είπαμε ρε υπάλληλοι του κουμπάρου της πρωθυπουργικής οικογένειας, να κάνετε φιλοκυβερνητική προπαγάνδα, αλλά όχι και να δημιουργείται τέτοια κατάγματα στην νοημοσύνη μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: