Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

ΤΟΠΟΛΙΑ: ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ‘ΑΪ-ΛΙΟΣΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!

Άσχημη εμπειρεία είχε χθες αργά το βράδυ επαγγελματίας αυτοκινητιστής στην Αϊ-Λιόσα  της Τοπόλιας, καθώς έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας από αγνώστους.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 11 τη νύχτα οδηγός επαγγελματικού φορτηγού με κατεύθυνση προς Λαμία σταμάτησε στο πάρκινγκ στο συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να ξεκουραστεί λίγο από το δρομολόγιο.

Στο σημείο ήταν παρκαρισμένο ΙΧ αυτοκίνητο με δύο αγνώστους. Ο ένας κατέβηκε και έπιασε κουβέντα για να αποσπάσει την προσοχή του φορτηγατζή, ενώ ο άλλος επιχείρησε κρυφά να μπει στην καμπίνα του οδηγού του φορτηγού.

Όμως έγινε αντιληπτός από τον επαγγελματία, ο οποίος επιχείρησε να αντιδράσει. Ο συνεργός του προέταξε πιστόλι με την απειλή του οποίου ακινητοποίησε τον φορτηγατζή, επιτρέποντας στον άλλο να αφαιρέσει από το φορτηγό κινητό, πορτοφόλι, πιστωτικές κάρτες και άλλα αντικείμενα και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο ΙΧ αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν.

Ο φορτηγατζής, αντί να ειδοποιήσει την αστυνομία,

στην Άμφισσα έφυγε προς Λαμία όπου ενημέρωσε τις εκεί αστυνομικές αρχές, οι οποίες με τη σειρά τους ενημέρωσαν την Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας.

Άντρες του Α.Τ. Άμφισσας μετέβησαν στο σημείο, όμως είχαν ήδη μεσολαβήσει δύο ώρες από το συμβάν, με αποτέλεσμα, φυσικά, οι δράστες, οι οποίου τώρα αναζητούνται, να έχουν φύγει ήδη πολύ μακριά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: