Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

«ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΒΗΜΑ»

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ "ΕΣΠΑΣΕ" ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ «ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ» ΤΗ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ

Ήταν στις 4 Ιουνίου του 2014, όταν στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την διάρκεια της συζήτησης για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο 
Νίκος Μίχος του φασιστικού μορφώματος έβριζε χυδαία τον ανεξάρτητο βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο, και έφτασε στο σημείο  να κινηθεί  με άγριες διαθέσεις και με γρήγορο βηματισμό απειλητικά εναντίον του, με τον τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πύρρο Δήμα να ανακόπτει την πορεία του!

Τότε σηκώθηκε  ο Πύρρος Δήμας και του ειπε: «Κάνε πίσω τώρα! Μην τολμήσεις άλλο βήμα»,  κάνοντας τον χρυσαυγίτη να βάζει την ουρά στα σκέλια και να γυρνάει "χεσμένος" πίσω.

Μάλιστα, μιλώντας για το περιστατικό ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε δηλώσει: «Τον Πύρρο Δήμα τον σέβομαι και τον αγαπώ πολύ. Και τον ευχαριστώ για την παρέμβασή του. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είχα φάει ξύλο»,


Με δήλωσή του αλλά και ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Πύρρος Δήμας είχε πάρει θέση αναφορικά με το επεισόδιο που είχε με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής τότε, λέγοντας:

«Δεν φοβάμαι κανέναν και καμιά απειλή. Γι’ αυτό είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας Έλληνας και κανένα Eλληνόπουλο. Μεγάλωσα σ’ ένα καθεστώς που ο φόβος καλλιεργούνταν συστηματικά. Έμαθα από μικρός να τον αντιμετωπίζω και να μην του κρύβομαι”.

Κι όσο για τη λάσπη από τους χρυσαυγίτες -που ήδη άρχισα να δέχομαι στο διαδίκτυο-, είναι για μένα παράσημα. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι υποκειμενική και ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ δεν ζυγίζεται. Καλό βράδυ…».

Κάτι αντίστοιχο οφείλει να κάνει και η Δικαιοσύνη και φυσικά όλοι μας, να μη φοβηθούμε απέναντι τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: