Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

ΤΡΕΧΑ ΛΑΓΕ, ΤΡΕΧΑ….

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΥΞΟΚΛΑΙΣ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ?
Γράφει ο mitsos175

Τρέξε - τρέξε λαγουδάκι, τέλειωσε το ψεματάκι.
Οι ναζίδες στην Ελλάδα, θέλουν βόλτα στην πηγάδα.
Εδώ Παππάς εκεί παπάς, που είναι ο Παππάς που είναι ο Παππάς;
Σε κάποιο τμήμα ίσως να παριστάνει το μπάτσο, αφού χρυσαλήτες και μπάτσοι δύσκολα ξεχωρίζουν.

Την άρση ασυλίας του εγκληματία Γιάννη Λαγού, ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μετά από μήνες «κοσκινίσματος». Τα ζώα μου αργά ήταν στην άρση της ασυλίας του ναζί, «μόνο» 7 μήνες άργησε αφήνοντας ένα κάθαρμα ελεύθερο να αλωνίζει.

Αν ήταν αθώος σαν τον Ινδιάνο, θα τον είχαν βάλει φυλακή και δεν θα τον άφηναν να φύγει με τίποτα. Ρε ο αθώος φυλακή,

ο ένοχος έξω; Έτσι είναι και μην πέφτεις από τα σύννεφα. Μην ξεχνάς ποιοι κυβερνάνε, όχι μόνο εδώ, σε όλες τις χώρες της ΕΕ.

Θα την κοπανήσει κι αυτός, η Ζούγκλα λέει θα πει Νορβηγία, εγώ θα ήθελα να πάει στο διάολο, να δει το Χίτλερ, τον Παπαδόπουλο, το Μουσολίνι τους φονιάδες που έχει πρότυπο. Το ανάποδο κρέμασμα τους πάει όπως και η σφαίρα στο ξεροκέφαλο.

Σίγουρα θα την κοπανήσει κι ο Λαγός, εδώ θα βγάλουν τους άλλους που είναι ήδη μέσα, να βάλουν στη θέση των φονιάδων κάνα φουκαρά που χρωστάει.

Ω γλυκύ μου φρέαρ
Γλυκύτατη πηγάδα
Ναζίδες έχεις μέσα.
Πετάξτε τους προδότες
Δοσίλογους – φασίστες
Και τους μαυραγορίτες.
Που είναι όλοι καθίκια
Στυγνοί εγκληματίες
Καθάρματα και κτήνη.

Μ’ έπιασε το θρησκευτικό συναίσθημα μέρες που είναι. Σαν σήμερα οι ναζί μπήκαν στην Αθήνα, αλλά ο Λαγός δεν μπορεί να το γιορτάσει, γιατί ετοιμάζει βαλίτσες. Έτσι και πιάσουμε εμείς λαγέ, θα σε κάνουμε με τα κρεμμυδάκια, στιφάδο! Όποτε τρέχα!

Σύντροφοι, μην περιμένουμε από μπάτσους, δικαστές και πολιτικούς. Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει. Κι αυτούς που καταδίκασαν το έκαναν αφού κατεβήκαμε στους δρόμους. Να βγούμε πάλι έξω, για να μπουν οι εγκληματίες μέσα. Αλλιώς θα είναι έξω και θα σκοτώσουν ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: