Κυριακή 2 Μαΐου 2021

ΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ "ΚΑΨΟΝΙ" ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΚΕΠ...

Μία απίστευτη καταγγελία με μία ανάρτηση έχει γίνει Viral κάνει τον γύρο των social media το τελευταίο 24ωρο, προκαλώντας ανάμεικτα -ομολογουμένως- συναισθήματα, αντιδράσεις για την άνευ προηγουμένου γραφειοκρατία που άγγιξε τα όρια της... φάρσας. Ακολούθησε   παρέμβαση του Δήμου Ζωγράφου που ανακοίνωσε ότι διερευνά το περιστατικό.
Πρόκειται για περιστατικό που συνέβη στο ΚΕΠ Ζωγράφου, με την καταγγελία να αναφέρει πως ζητήθηκε ραντεβού μέσα σε άδειο χώρο (!), στο οποίο φέρεται να υπήρχαν μόνο τρεις υπάλληλοι. Μάλιστα, η κοπέλα που κατήγγειλε το περιστατικό ανέφερε ότι ο υπάλληλος που (δεν) την εξυπηρετούσε, την προέτρεψε να κλείσει ραντεβού τηλεφωνικά μπροστά του, όπως και έκανε:


"Παίρνω τηλέφωνο και το σηκώνει ενώ κοιταζόμαστε κατάματα και λέει ΚΕΠ παρακαλώ.. Λέω καλημέρα, ένα ραντεβού θα ήθελα. Και μου λέει μάλιστα. Αύριο στις 10,30. Του λέω μήπως έχει κάποιο ραντεβού νωρίτερα; Ας πούμε τώρα; Μου λέει όχι. Του λέω, δηλαδή εξυπηρετείτε κάποιον άλλον αυτή τη στιγμή; Μου λέει υπάρχει ραντεβού και έχει καθυστερήσει. Του λέω άρα το έχασε, μπορείτε να με βάλετε στη θέση τους; Μου λέει όχι δεν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού. Όλα αυτά κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον και μιλώντας από το τηλέφωνο σε απόσταση 2 μέτρων", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτησή της, την οποία μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη ακολούθως:



Λίγες ώρες αργότερα  ο Δήμος Ζωγράφου ενημέρωσε μέσω ανάρτησής του στο Facbbok πως διενεργεί τις απαραίτητες διοικητικές διαδικασίες προκειμένου να διερευνηθεί το εν λόγω περιστατικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: