Σάββατο 1 Μαΐου 2021

ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΝΑΖΙ.

Γράφει ο mitsos175

Κλάμα τα ναζίδια και οι ακροδεξιοί αυνάνες! 

Σα χθες, 30 Απριλίου 1945, ο Αδόλφος Χίτλερ πάει στο Διάολο! 

Τινάζει τα αρρωστημένα του μυαλά στον αέρα. Τι απόλαυση, τι πανηγύρι! Απερίγραπτο γλέντι έγινε σ’ όλο τον κόσμο μόλις έμαθαν πως το τέρας δεν υπάρχει πια!

Οι Σοβιετικοί ήθελαν να τον πιάσουν ζωντανό, να τον καταδικάσουν για τα φρικιαστικά και αναρίθμητα εγκλήματα εις βάρος όλης της Ανθρωπότητας και να τον τουφεκίσουν ή να κρεμάσουν. Εγώ θα τον έγδερνα, θα τον παλούκωνα και θα τον έψηνα. Αν σας φαίνεται υπερβολικό, θα πω μια λέξη: Οβελίας. Το κάνουμε στ’ αθώα αμνοερίφια κάθε χρόνο.

Ο Χίτλερ μαθαίνοντας το τέλος του Μουσολίνι και βλέποντας πως οι παπάριοι τρέχουν να γλυτώσουν από τη Σοβιετική «πίτσα» μπροστά στο Βερολίνο, αποφασίζει να ψοφήσει μόνος του. Δηλητηριάζει πρώτα το σκυλί του για να δοκιμάσει τη δύναμη του υδροκυανίου δείχνοντας άλλη μια φορά πόσο μαλάκας ήταν. Άστο το σκυλάκι,ρε καριόλη! Δε σου έφτασαν τόσα εκατομμύρια,

νεκροί άνθρωποι; Δεν του έφτασαν.

Η Ιστορία του είναι γνωστή. Ο τύπος ήταν αποτυχία σε όλα. Δεν κατάφερε καν να τελειώσει το σχολείο. Ένας δεκανέας της κακιάς ώρας που όπως έλεγαν οι αξιωματικοί «δεν έχει ηγετικά προσόντα». Ήταν βιτσιόζος πήδαγε την ξαδέρφη του, ήταν ανίκανος να κάνει οτιδήποτε.

Κι εδώ υπάρχει η απορία: Γιατί ο κόσμος ανέχτηκε μια ανωμαλάρα σαν τον κομπλεξικό (λόγω μικροσκοπικού ανδρικού μορίου) βλαμμένο κι ανίκανο δικτάτορα; Γιατί δεν τον πλάκωσαν στις σφαλιάρες, όταν τους έλεγε βλακείες; Ο Χίτλερ ρήμαξε τον πλανήτη. Είναι υπεύθυνος για 80.000.000 νεκρούς, εκατοντάδες εκατομμύρια τραυματίες, πρόσφυγες χώρια οι καταστροφές που κάηκε ολόκληρη η Ευρώπη, η Βόρειος Αφρική και μεγάλο μέρος της Ασίας! Μόνος του τα έκανε; Όχι ο στρατός του. Εκατομμύρια κανίβαλοι σαν αυτόν!

Η απάντηση είναι ίδια γιατί ανεχόμαστε κάθε δικτατορίσκο, κάθε καθίκι, κάθε κάθαρμα, όπως πχ το δικό μας χουντικό, το Μητσοτάκη. Γιατί τον υποστηρίζουν άλλοι εγκληματίες. Ο Χίτλερ τράβηξε την προσοχή των βιομηχάνων, των πλουσίων. Χάρη στο μίσος του για τους ανθρώπους, οι βιομήχανοι και οι υπόλοιποι πλούσιοι κηφήνες έγιναν ακόμα πλουσιότεροι. Οι αναλώσιμοι σκλάβοι μείωναν το κόστος παραγωγής.

Μην υποτιμούμε ακόμα την ανθρώπινη ανοησία. Υπήρχαν πολλοί που πίστευαν τις παπαριές της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης περί παπαρίας φυλής. Αντί να κατηγορήσουν τους πραγματικούς φταίχτες, τους πλούσιους εκμεταλλευτές, για την άθλια κατάσταση της χώρας και να στραφούν εναντίον τους, ήταν πιο εύκολο να βρουν ένα εξιλαστήριο θύμα.

Μην ξεχνάμε ακόμα πως το τέρας ψόφησε χάρη στο μεγάλο ηγέτη και σωτήρα της ανθρωπότητας Ιωσήφ Στάλιν. Αυτό οι φασίστες πλούσιοι δεν πρόκειται ούτε να το ξεχάσουν, ούτε να το συγχωρήσουν ποτέ. Όμως κι εμείς δεν θα ξεχάσουμε τα εγκλήματα της ακροδεξιάς, των φασιστών και των ναζί. Ποτέ ξανά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: