Κυριακή 9 Μαΐου 2021

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΩΚΙΔΑΣ

        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής

ακολουθεί σταθερά τη δική του πορεία

διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο

9 Μαΐου 2021

Ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στις Περιφερειακές εκλογές του 2019, απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας «Ώρα της Φωκίδας», για «κοινά σημεία» ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι πιστεύει στη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, ότι το ΠΑΣΟΚ με τις θεσμικές του παρεμβάσεις, ενίσχυσε τη δημοκρατία, διασφάλισε τα δημόσια αγαθά της υγείας και της παιδείας, δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο κοινωνικής προστασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

 Ότι τις ίδιες προκλήσεις έχει να αντιμετωπίσει σήμερα και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Θεωρεί ότι υπάρχουν πολλά κοινά σημεία για μελλοντική συνεργασία, μεταξύ των δύο κομματικών σχηματισμών προς όφελος της χώρας και ότι η δημοκρατική παράταξη ενωμένη, μπορεί να ζωντανέψει την ελπίδα και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο κ. Αναγνωστάκης μετά την περιπλάνησή του σε διάφορους κομματικούς σχηματισμούς,

και το «άδειασμα του» από τον ΣΥΡΙΖΑ στις Περιφερειακές εκλογές του 2019, προς χάρη ενός τηλεοπτικού αστέρα, αφού έλαβε στη Στερεά Ελλάδα 45.106 ψήφους έναντι 81.564 ψήφων που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ την ίδια μέρα στις Ευρωεκλογές και 104.774 ψήφων που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, 42 ημέρες μετά, στις Εθνικές εκλογές, θυμήθηκε το έργο που πράγματι έκανε το ΠΑΣΟΚ.

Ξέχασε όμως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια της κυβερνητικής του θητείας ελάχιστα ενδιαφέρθηκε για τα ζητήματα αυτά, διότι είχε άλλες προτεραιότητες. Το κύριο μέλημά του ήταν η εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων που τους αντιμετώπιζε ως πολιτικούς εχθρούς, με το ολοκληρωτικής έμπνευσης «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν». Η χειραγώγηση των μέσων επικοινωνίας με τον «περίφημο νόμο» για τις τηλεοπτικές άδειες, που τον κουρέλιασε το Συμβούλιο της Επικρατείας. Η επιβολή του τρίτου και επαχθέστερου μνημονίου, το παραδικαστικό κύκλωμα και πολλά άλλα.

Ξέχασε ότι η «πολιτική» ΣΥΡΙΖΑ, έφερε τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη στην Κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.

Σήμερα ως αντιπολίτευση σχεδιάζει «εκκαθαρίσεις» στη δημόσια διοίκηση και άλλα τέτοια γλαφυρά, αποκαλυπτικά όμως  της πολιτικής του σκέψης και πρακτικής.

Το σύγχρονο κράτος δικαίου και οι δημοκρατικοί κανόνες είναι ψιλά γράμματα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής δεν ταιριάζει ο ρόλος του συμπληρώματος, σε κανένα κόμμα, ακολουθεί σταθερά τη δική του πορεία, με σοβαρό πολιτικό λόγο, σεβασμό στην αντίθετη άποψη και σύγχρονες πολιτικές αντιλήψεις, με στόχο να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακυβέρνηση της χώρας.

Για το λόγο αυτό, απευθύνει πρόσκληση στους Πολίτες που πίστεψαν τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» του ΣΥΡΙΖΑ, να ξαναγυρίσουν, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί, με γνώση και διδαχή από τα λάθη και τις νέες εμπειρίες που αποκτήσαμε, το δημιουργικό μας έργο, όπως το Εθνικό Σύστημα Υγείας, που χάρις σ’ αυτό αντιμετωπίστηκε η κρίση της πανδημίας, καθώς και πληθώρα άλλων, που όλοι οι Πολίτες σήμερα απολαμβάνουν.

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής είναι πάντα εδώ, δίπλα στον Πολίτη και αγωνίζεται μαζί του για ένα καλύτερο μέλλον.

Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: