Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ (ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΥΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ) ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε  στην σύλληψη τριών ανδρών για ναρκωτικά στα Βόρεια Προάστια, ωστόσο πίσω από την σύλληψη υπάρχει έντονο «οικογενειακό» παρασκήνιο που εμπλέκει τον βουλευτή Α’ Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Σπίρτζη.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order» οι δύο εκ των τριών συλληφθέντων είναι ξαδέρφια του Χρήστου Σπίρτζη. Ο Νικόλαος και ο Χρήστος Σπίρτζης 56 και 52 ετών αντίστοιχα. Επίσης, ο τρίτος άνδρας που έχει συλληφθεί ονομάζεται Βασίλης Σταθάκης και είναι 58 ετών.

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν από τις Αρχές για προμήθεια, αποθήκευση, νόθευση και διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών, υγρής μεθαδόνης και ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων.

Τις συλλήψεις έκανε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών (ΤΔΝ Δυτικής Αττικής) της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και μετά από ανάλυση δεδομένων και πληροφοριών έγινε ενδελεχής έρευνα σε οικία των Νικόλαου και Χρήστου Σπίρτζη στα Μελίσσια, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order» χρησιμοποιούσαν (από κοινού με τον Βασίλη Σταθάκη) ως χώρο εξοπλισμένου εργαστηρίου νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης. Και οι τρεις συλληφθέντες επρόκειτο να  οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Συνολικά κατασχέθηκαν από τις έρευνες στο σπίτι στα Μελίσσια:
Ηρωίνη συνολικού μικτού βάρους 613,6 γραμμαρίων
Υγρή μεθαδόνη 962 γραμμαρίων
Ακατέργαστη κάνναβη 3,3 γραμμαρίων
Πιστόλι με γεμιστήρα 5 φυσιγγίων
24 φυσίγγια
340 ευρώ
Σκόνη άγνωστης χημικής συστάσεως 270 γραμμαρίων, κατάλληλη για νόθευση ηρωίνης
Τρία κινητά τηλέφωνα
Δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές
Εξοπλισμός εργαστηρίου νόθευσης και επανατυποποίησης ναρκωτικών ουσιών

Δεν υπάρχουν σχόλια: