Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΕΛΙΤ - Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΤΡΑΓΚΑ

Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει καλύτερη επιβεβαίωση ότι στην χώρα μας έχουμε ένα φτωχό λαό και μια πάμπλουτη ελίτ απ' τα όσα αποκαλύπτονται με την δημοσίευση της τελευταίας ιδιόχειρη διαθήκης του Γιώργου Τράγκα που φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα η φυλλάδα "Πρώτο Θέμα". 

Μαθαίνουμε για νέα ακίνητα σε Ευρώπη και Αµερική, - σε Σεν Τροπέ, Μπέβερλι Χιλς, στην Νίκαια στην Κυανή Ακτή, και Ουάσινγκτον- με την real estate αυτοκρατορία του μακαρίτη δημοσιογράφου-εκδότη  να αριθμεί πλέον 17 ιδιοκτησίες. και εκτός αυτού να έχουν εντοπιστεί τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες στο Μονακό, αλλά και καταθέσεις σε χρηµατοπιστωτικά ιδρύµατα των ΗΠΑ. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα δυο σπίτια που άφησε στην διαθήκη του ο Γ. Τράγκας στην Νέα Υόρκη το ένα αξίζει  2.400.000 ευρώ, και το άλλο 4.040.000 ευρώ, με την συνολική αξία της περιουσίας του να πιθανολογείτε μεταξύ 50-70 εκατομμυρίων ευρώ!

Προφανώς δεν μπορεί να έχουμε εμείς απάντηση για το πώς μπορεί ένας δημοσιογράφος,

όσο ακριβοπληρωμένος και να ήταν -ακόμα και με τις αγοροπωλησίες που έκανε με κανάλια και εφημερίδες- να αποκόμισε τόσα λεφτά,  Αυτό που ξέρουμε είναι ότι αυτός ο μεγιστάνας έκανε πολιτικό κόμμα επικαλούμενος, ότι θα αγωνιστεί για τον μεροκαματιάρη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Ακριβώς όπως μας λένε σήμερα άλλοι πολιτικοί ηγέτες με δεκάδες ακίνητα και καταθέσεις σε ofshore εταιρείες ...   

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2022/03/blog-post_514.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο συγχωρεμένος Γ.Τ. δεν είχε ποτέ δοσοληψίες με κρατικές δουλειές για παρανομίες και παράνομο πλουτισμό.
Φαίνεται ότι ανακάλυπτε σκάνδαλα πάσης μορφής της πολιτικής και όχι μόνον
"ελίτ" και τον μπούκωναν χρήματα για να μην τους ξεσκεπάζει.