Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΜΑΛΑΚΙΑΣ

Το γεγονός το πληροφορούμαστε από ποστάρισμα του δημοσιογράφου Νίκου Παπαδογιάννη και πραγματικά καταλήγουμε ότι κάποιοι το έχουν τερματίσει το μαλακιόμετρο.

Συγκεκριμένα η είδηση μας αναφέρει ότι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός στις ΗΠΑ, εάν υποθέσουμε ότι υπάρχουν μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί στην κοίτη (κοπυράιτ Μητσοτάκη) του παγκόσμιου καπιταλισμού, ονόματι Ίδρυμα του Διαστήματος αφαίρεσε το όνομα του Γκαγκάριν από τον τίτλο της κερδοσκοπικής χοροεσπερίδας του, «εξαιτίας των πρόσφατων γεγονότων», όπως ανακοίνωσε. Επειδή πόλεμος, βρε!  

Το σουαρέ που αρχικά άκουγε στον σεμνό τίτλο «Η Βραδιά του Γιούρι» μετονομάστηκε σε «Γιορτή του Διαστήματος και των Μελλοντικών Ανακαλύψεων». Ειδάλλως, δεν θα έβαζαν το χέρι στην τσέπη οι αμέμπτου ηθικής χορηγοί, από τους οποίους το Ίδρυμα περίμενε μη κερδοσκοπική χρηματοδότηση.

Πρόκειται φυσικά για διαστημικό ρεκόρ μαλακίας, που δεν θα μπορούσαν να διανοηθούν ούτε οι Μπογδάνοι, οι Λατινοπούλες, οι Μουμτζήδες, οι Μπάμπηδες και οι Αθηναΐδες Νέγκες της ακοίμητης Ελλαδάρας.

Όσο ανιστόρητοι και αν είναι οι φωστήρες του εδώ φιλελευθεράτου, όσο και αν παίρνουν από τσαρλατανεία τα όποια πτυχία τους,

δεν μπορεί να μη καταλαβαίνουν τη διαφορά ανάμεσα στην κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση των 60s και στην ξεκάθαρα φασιστική Ρωσία του τσάρου Πούτιν.

Όταν η μνήμη ενός από τους ημίθεους που συμβολίζουν την πρόοδο της ανθρωπότητας αμαυρώνεται, εν είδει ρεβάνς για τα καμώματα ενός μεγαλομανούς πολέμαρχου που δεν προέρχεται καν από την ίδια μήτρα, ακόμα και ο τελευταίος αστοιχείωτος ψηφοφόρος του Άδωνη  αντιλαμβάνεται το γελοίον του πράγματος. Ή τουλάχιστον, θα έπρεπε να το αντιλαμβάνεται.

http://tsak-giorgis.

Δεν υπάρχουν σχόλια: