Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ (ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ) ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣ ΑΝΔΡΑΣ...


 Είναι πράγματι άντρας η πρώτη κυρία της Γαλλίας!
 Ο Μακρόν είναι ομοφυλόφιλος. Σύμφωνα με έναν ερευνητή, η Brigitte Macron γεννήθηκε ως Jean-Michel Trogneux, άνδρας. Όμως η σύζυγος του προέδρου Μακρόν είπε ότι στοχοποιήθηκε από μια τρανσφοβική φήμη και ότι θα υποβάλει καταγγελία. 
Η πηγή αυτών των πληροφοριών για την προηγούμενη ζωή της Μπριζίτ Μακρόν βρισκόταν σε άρθρα που δημοσιεύθηκαν τον Σεπτέμβριο στο περιοδικό Faits et Documents που αναφέρουν εκτενή στοιχεία για μια μαζική συγκάλυψη για μια τρανς φιγούρα στα Ηλύσια.
 Η πρώτη κυρία της Γαλλίας το απέρριψε ως θεωρία συνωμοσίας. Στα γαλλικά κοινωνικά δίκτυα το hashtag #JeanMichelTrogneux είναι trend εδώ και αρκετές εβδομάδες. Στις 7 Νοεμβρίου, ο λογαριασμός Twitter «Le journal de la macronie», ξεκίνησε την αναζήτηση για την εύρεση του «χαμένου αδερφού» της Brigitte που έχει εξαφανιστεί χωρίς ίχνη. Το hashtag έχει δημιουργήσει σχεδόν 80.000 αναφορές, ιδίως σε «λογαριασμούς κατά της φορολογίας και της ακροδεξιάς», σημείωσε ο ιστότοπος Visibrain. 
Ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός ζήτησε έρευνα για τις φήμες.
 Η δημοσιογράφος Natacha Rey, η οποία είναι η συγγραφέας, είπε ότι είχε σταθερές αποδείξεις ότι η πρώτη κυρία γεννήθηκε ως Jean Michel Trogneux, ένας τρανς άνδρας. Η Ρέι ερευνά το σκιερό παρελθόν της Μπριζίτ και την περίεργη εξαφάνιση του υποτιθέμενου «αδερφού» της.
 Ο Jean Michel Trogneux εθεάθη για τελευταία φορά στην παρέα του άκρως αμφιλεγόμενου Joseph Doucé (από τότε που βρέθηκε δολοφονημένος) στα τέλη του ογδόντα του προηγούμενου αιώνα, περίπου την εποχή που εμφανίστηκε η Brigitte, είπε ο Rey. Ο πάστορας ήταν ο πρώτος υπέρμαχος των γάμων ομοφυλοφίλων και των τρανς χειρουργείων και επικεφαλής ενός κυκλώματος παιδεραστών. Πολλοί υποψιάζονται ότι ο Doucé είχε παίξει έναν ρόλο παρόμοιο με αυτόν του Jeffrey Epstein: Εκβιάζοντας όσους βρίσκονται στην εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: