Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ! ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ (ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟ) ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ HELLENIC TRAIN ...

Την πρόθεση των συγγενών των θυμάτων να καταθέσουν νέα μήνυση για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο για το έγκλημα των Τεμπών ανακοίνωσε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, που έχασε την σύζυγό του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Μιλώντας Στο Κόκκινο 105,5 ο κ. Κωνσταντινίδης τόνισε ότι «το πόρισμα της ΝΔ δείχνει πως γνώριζαν τι έχει συμβεί, και προσπαθούσαν να μας παρουσιάσουν ότι όλα είναι ασφαλή».
«Δώδεκα μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, ο ανθρώπινος παράγοντας συντρέχει και σήμερα. Είμαστε όλοι εν δυνάμει θύματα, δεν έχει φτιάξει τίποτα. Ίσως ο ανθρώπινος παράγοντας να αφορά τους υψηλά ιστάμενους, αυτούς που διόρισαν όποιους διόρισαν, αυτούς που δεν έφτιαξαν τα συστήματα ασφαλείας».
«Από την 1η Μαρτίου του 2023 έχουν πέσει όλοι επάνω για να μη φανεί η αλήθεια. Από τις πρώτες ημέρες άλλαξαν τον χώρο, ενώ δεν είχαν καμία δικαιοδοσία. Ήταν τόπος εγκλήματος και έπρεπε να μείνει άθικτος. Μετά τι

«Μήπως ο “ανθρώπινος παράγοντας” αφορά τους υψηλά ιστάμενους που δεν έφτιαξαν σύστημα ασφαλείας;»
«Αύριο καταθέτουμε συμπληρωματική μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας – που κατόπιν θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών – για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στην διατάραξη ασφάλειας. Αφορά κυρίως τα δύο στελέχη της Hellenic Train για την τηλεδιοίκηση που δεν υπήρχε και τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή» τόνισε ο κ. Κωνσταντινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: