Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Η ΚΑΛΗ ΠΟΡΝΗ

Έχουν πουλήσει πέντε-έξι φορές την εφημερίδα και την έχουν χρεώσει καμιά εξηνταριά εκατομμύρια.
Αλλά η καλή πόρνη ποτέ δεν χάνεται.
Τη θέλει πάντα ο καινούργιος φραγκάτος πελάτης για να επιβεβαιωθεί.
Έχει λοιπόν μαλλιάσει η γλώσσα του Νικολάκη Παππά να μπριφάρει το Πρώτο Θέμα για το πόσο προσεκτικά άκουγε λέει ο Μάριο Ντράγκι τον Τσίπρα στην ΕΚΤ. Μόνο σημειώσεις, λέει, δεν κρατούσε…
Οι Θεματζήδες πάνε να παίξουν λοιπόν το παιχνίδι στο οποίο ήταν παλιά εξπέρ το Συγκρότημα του Φαλήρου. Να κολλήσουν εγκαίρως στον επόμενο που θα έρθει στην εξουσία.
Από κοντά κι η Τράπεζα Πειραιώς που τους χρηματοδοτεί και ψάχνει κι αυτή εναγωνίως μια ακρούλα στον ΣΥΡΙΖΑ. Την έχει βρει, νομίζω, σε οικονομολόγο που τελειώνει σε –άκης.
Δεν είναι όμως αυτός που πήγαινε στον Τραπεζιτάκο Προβόπουλο (και είχε εταιρεία με έδρα τη Βουλγαρία που πληρωνόταν στην Κύπρο).
Το Θέμα φτιάχνει λοιπόν προφίλ στον Τσίπρα, με σελίδες επί σελίδων, μπας και τσιμπήσει ο κόσμος που πάει στο Ρέμο και οι Ελίτες της Μυκόνου.
Μόνο που όλα αυτά δεν γίνονται, όπως κάποτε, σε ξενοδοχεία του Συντάγματος. Αλλά στη μέση της πλατείας των ΜΜΕ με αποτέλεσμα να τους βλέπουν όλοι
Από την άλλη, κάπως μεγαλύτερος ο Θέμος από τον Φράγκα και όχι καραμπινάτος Δεξιός όπως ο μεταλλαγμένος για να αναφέρω παλαιότερα φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ.

Ο ποντίκης Κελεμπίας είναι κοντός και δεν φαίνεται από μακριά. Αλλά παραμένει ψιλικατζής με γεμάτε τσέπες.




Γράφει το Παρατηρητήριο 
του Lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: