Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

BLOOMBERG: ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0! (ΠΊΝΑΚΑΣ)

Την νίκη της Ελλάδας επί τις Κόστα Ρίκα, στον αγώνα της Κυριακής για την φάση των 16 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και πρόκριση της Εθνικής μας στους 8 του Μουντιάλ προβλέπει το Bloomberg.
Σύμφωνα με το Bloomberg η Ελλάδα έχει πιθανότητες να κερδίσει 67,8%, με την Κόστα Ρίκα να έχει 32,3% πιθανότητες για νίκη. Το διεθνές αμερικανικό μέσο, προβλέπει και το σκορ το οποίο θεωρεί ότι θα είναι 0-1 υπέρ της Ελλάδας, ενώ καλύτερο παίκτης της Εθνικής βαφτίζει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Αλλά και για την Κόστα Ρίκα καλύτερος παίκτης είναι, σύμφωνα με το Bloomberg, ένας γνωστός μας, ο Τζοελ Κάμπελ, παίκτης της Άρσεναλ που όμως αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με μεγάλη επιτυχία στον Ολυμπιακό.
Στον επόμενο γύρο, για την φάση των 8,
το Bloomberg προβλέπει ήττα της Ελλάδας από την Ολλανδία με 1-0. Οι Αμερικανοί δίνουν βέβαια 37,8% πιθανότητες στην Εθνική μας να νικήσει.
Η Ολλανδία, σύμφωνα με τους αναλυτές θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση των 4 τους Αργεντινούς, από τους οποίους και θα χάσει με 0-1.

Στον τελικό του Μουντιάλ, το Bloomberg “βλέπει” να αγωνίζονται η Βραζιλία με την Αργεντινή, με τους Βραζιλιάνους να κερδίζουν με 1-0. Το Βloomberg δίνη στη νίκη των διοργανωτών ποσοστό 66%.
Η Ελλάδα έχει 8,8% πιθανότητα να περάσει στους 4 και 2,3% να κατακτήσει το Μουντιάλ.
costa_rica_ellada_2

Δεν υπάρχουν σχόλια: