Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ

Άγριο άδειασμα Τσίπρα από τον Μηλιό

«Το κόμμα πρέπει να πορευθεί με την κοινωνία και τον κόσμο», δήλωσε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός, εκφράζοντας την άρνησή του στο άνοιγμα που επιθυμεί να επιχειρήσει ο Αλέξης Τσίπρας σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Μιλώντας στον Βήμα Fm, ο κ. Μηλιός σημείωσε ότι ο πολιτικός κόσμος που είναι μέσα στη Βουλή έχει ως τώρα στηρίξει άλλες πολιτικές και κυβερνήσεις και δεν έχει φανεί να αλλάζει.

Ο κ. Μηλιός πήγε ένα βήμα παραπέρα επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση συμπόρευσης με την κοινωνία και τον κόσμο «ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα είναι πρώτο κόμμα, αλλά «θα είναι αυτοδύναμος και θα μπορέσει να κάνει κυβέρνηση».
Αναφερόμενος στη συνεργασία με δυνάμεις όπως το Ποτάμι, η ΔΗΜΑΡ και η Ελιά, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «λένε διάφορα “ναι μεν αλλά”» για όσα έγιναν έως τώρα και «να μην υπάρχουν από εδώ και πέρα άλλες περικοπές»,
αλλά «αυτό που έγινε ήταν ένα τεράστιο πρόγραμμα δημιουργίας κοινωνικών ανισοτήτων. Η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία δεν έχασε μόνο εισόδημα, αλλά ισχύ. Δεν έχει δυνατότητα συλλογικών διαπραγματεύσεων…».
Καταλήγοντας, ο Γιάννης Μηλιός υπογράμμισε ότι η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τα παραπάνω κόμματα «δεν θα σήμαινε ανατροπή της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Θα ήταν αρνητική για τα συμφέροντα που θέλουμε να εκπροσωπήσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια: