Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Νυχτερινός καβγάς με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς και καταγγελίες εξελίχθηκε στην επιτροπή Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής με πρωταγωνιστές την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) και τον κ. Κώστα Τριαντάφυλλο (ΠΑΣΟΚ) με αφορμή την δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Βουλή και αφορά στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
Σε έναν απογοητευτικό διαγωνισμό για το ποιος θα χρησιμοποιήσει τον πιο ακραίο χαρακτηρισμό για τον πολιτικό του αντίπαλο ο κ. Τριαντάφυλλος αποκάλεσε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «οχετό», «αρχάγγελο της συκοφαντίας» ενώ υποστήριξε ότι λόγω έλλειψης ουσιαστικών επιχειρημάτων «πολεμάτε τους αντιπάλους σας με λάσπη και συκοφαντίες».
Από την άλλη πλευρά η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε ότι ο συνάδελφός της του ΠΑΣΟΚ είναι «κοπρολόγος» και «συκοφάντης».
Στον καυγά ενεπλάκη και ο κ. Βασίλης Υψηλάντης (ΝΔ) που είπε για την κυρία Κωνσταντοπούλου ότι είναι «εισαγγελέας πολιτικής ανωμαλίας» ενώ νωρίτερα ο κ. Παναγιώτης Ρήγας (ΠΑΣΟΚ) την χαρακτήρισε «επιδοματούχο ανήλικη εισαγγελέα».
Ενδεικτικά αποσπάσματα από τους διαλόγους έχουν ως εξής:

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ: Διακατέχεστε από φασίζοντα λαϊκισμό. Νομιμοποιείτε κάθε μέρα την τρομοκρατία, όταν λέτε ότι ο μεγαλύτερος τρομοκράτης είναι η κυβέρνηση. Για εμάς τρομοκρατία και φασισμός είναι το ίδιο πράγμα. Εσείς είστε το ίδιο με τη Χρυσή Αυγή. Θα κουβαλάτε για πάντα το 89 και τη συκοφαντία των πολιτικών σας προγόνων. Μεγαλώσατε στα σαλόνια της διαπλοκής
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κοπρολογείτε και μπουρδολογείτε. Είναι φασισμός οι γενετικές αναφορές.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ: Είστε ο αρχάγγελος της λασπολογίας και της συκοφαντίας.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εσείς είστε η διαφθορά. Συνεχίζετε να μπουρδολογείτε
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ: Είσαι ψεύτρα.
Είναι εξουθενωτικές οι επιθέσεις εναντίον μου. Να διαβεβαιώσω όμως τους: Τριαντάφυλλο, Ρήγα, Κασσή, Βενιζέλο, Πιπιλή, Ντινόπουλο και Σαμαρά πως αν νομίζουν ότι με τέτοιες επιθέσεις θα με αποτρέψουν από το να ασκώ τα καθήκοντά μου πλανώνται. Είναι χρυσαυγίτης, βιαστής ή τρομοκράτης ο βουλευτής; Αποφασίστε. Εμένα δεν θα με σταματήσετε με αυτές τις τακτικές

Υψηλάντης: Είστε εισαγγελέας πολιτικής ανωμαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: