Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

«ΩΔΗ» ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης. Κατά δήλωσή τους εθνικιστές. Ομως ο φωτογραφικός φακός είναι αμείλικτος.
Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα για τα πιστεύω και την δράση των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος της «Εφημερίδα των Συντακτών» Δ. Ψαρράς.
Σε αυτά εμφανίζονται ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς να χαιρετούν ναζιστικά, μπροστά από την σημαία με τον αγκυλωτό σταυρό.

Επιπλέον ο Χ. Παππάς φωτογραφίζεται μαζί με τον Αντώνιο Ανδρουτσόπουλο (τον περίφημο Περίανδρο), κρατώντας την σημαία της Βέρμαχτ, δηλαδή του στρατού κατοχής της χώρας μας,



 
 
Επιπλέον ο Χ. Παππάς φωτογραφίζεται μαζί με τον Αντώνιο Ανδρουτσόπουλο (τον περίφημο Περίανδρο), κρατώντας την σημαία της Βέρμαχτ, δηλαδή του στρατού κατοχής της χώρας μας.


 
Ο Χρήστος Παππάς ποζάρει μπροστά από το πορτραίτο του Χίτλερ..


 
... αλλά και στο νεκροταφείο των Γερμανών στρατιωτών στον Διόνυσο, όπου -κατά το δημοσίευμα- η οργάνωση έκανε ολονυχτία κάθε χρόνο στις 20 Απριλίου για να τιμήσει τα γενέθλια του Χίτλερ.


 
Κι αν οι «εγκέφαλοι» της οργάνωσης θέλουν να αποδώσουν τις προηγούμενες φωτογραφίες σε «νεανικές τρέλες», ιδού και μιά μεταγενέστερη φωτογραφία, με τον «ώριμο» πλέον Χ.Παππά, στο μαυσωλείο του Μουσολίνι.


 
Με την σημαία της Βέρμαχτ ποζάρει και ακόμη μία ομάδα χρυσαυγιτών, συμπεριλαμβανομένου και του Η.Κασιδιάρη, στις 21/12/2012, δηλαδή τα χαράματα του Χειμερινού Ηλιοστασίου, μετά από ολονυχτία και ορκωμοσία νέων μελών.


 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εθνικιστές είναι, αλλά ούτε αυτό είναι καλό. Το λέτε σαν να είναι.