Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΆΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΙΤΕΑ

Η Εφημερίδα Το Βήμα της  Κυριακής 6/07/2014 σελ.Α32 Γράφει ότι:
-761.000 λαθρομετανάστες βρίσκονται στα παράλια της Τουρκίας αναμένοντες το πράσινο φως να περάσουν στην Ελλάδα.
- 36 σκάφη μας και 2.000 λιμενικοί μας οργώνουν κάθε ημέρα τις θάλασσες.
 - 22.000 συλλήψεις έγιναν τα τελευταία 2 χρόνια από τις οποίες οι 9.300 (δηλαδή οι μισές) το 1ο εξάμηνο του 2014 και από αυτές οι 2.800 τον Ιούνιο. δηλ. 135% αύξηση το 1ο εξάμηνο του 2014
- 63 εκατομ. Ευρώ είναι η ετήσια δαπάνη για φύλαξη θαλασσίων συνόρων και 130 εκατομ. για το εξοπλιστικό πρόγραμμα. και
Το μέσο κόστος φιλοξενίας του λαθρομετανάστη στοιχίζει 30 Ευρώ την ημέρα!!!!!!!!!
Τα στοιχεία αυτά που επιβαρύνουν την ρημαγμένη πια τσέπη του καθενός μας έρχονται ,
να βεβαιώσουν ότι τα όσα καταθέτει ο Αθανασόπουλος Περικλής Αρχιτέκτων με τον τίτλο:
Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ δεν είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασί-ας του αλλά σε εξέλιξη του πλέον εφιαλτικού σεναρίου που έζησε από ιδρύσεώς της η χώρα.      
Τι λέει αυτός;
Ότι στην Ελλάδα και σε 50 κέντρα που θα δημιουργηθούν σε όλη την επικράτεια, θα εκπαιδεύονται λα-θρομετανάστες. Οι ικανοί θα οδηγούνται στην Ευρώπη ως πάμφθηνα εργατικά χέρια των 100 ευρώ το μήνα.
Πόσοι θα εκπαιδευτούν; Κρατηθείτε. 15.000.000 !!!!(όχι όλοι μαζί) γιατί τόσες είναι περίπου οι ανάγκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε εργατικό δυναμικό.
Οι μη ικανοί, οι άχρηστοι δηλαδή, θα νομιμοποιηθούν στη χώρα μας σε πόλεις με σχολεία και νεκροτα-φεία για τους Μουσουλμάνους. Για να εξυπηρετηθούν θρησκευτικά αυτοί, θα χτιστούν 100 ΤΖΑΜΙΑ σε όλη την Ελλάδα !!!!!
Τότε οι αλλόθρησκοι λαθρομετανάστες θα διεκδικήσουν πλήρη δικαιώματα και μάλιστα με τσαμπουκά και θα θελήσουν να τα επιβάλλουν με την βία.
Αν όλα τούτα που εκφράζονται από επίσημες πηγές, είναι ψέματα.........................
Ας τα διαψεύσουν οι τέως βουλευτές και πρώην μαθητές μου Κοι Μπούγας Φουσέκης & Παπαθανάση αλλά και η νυν Κα Μανδρέκα καθησυχάζοντας μας.
Αν αμφισβητήσουν τον Κο Αθανασόπουλου που λέει ότι τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών θα επιβληθούν δια ροπάλου, πως θα δικαιολογήσουν το επιχείρημα του γι'αυτό που λέει ότι:
Σε μία νύχτα το στρατόπεδο της Κορίνθου μετατράπηκε σε λαθρομεταναστευτικό κέντρο και μέσα σε λίγες μέρες ξεχάστηκε, και το ίδιο συνεχίζεται και σε άλλα στρατόπεδα;
Εγώ σ'αυτά δεν θα πάρω θέση. Περιμένω τις εξελίξεις και ελπίζω να μην δικαιωθεί ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου που ισχυρίζεται ότι η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ θα αποδειχτεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο. Ακόμη και από αυτό των υποβρυχίων, αυτό  των Ολυμπιακών αγώνων αυτό του Χρηματισ-τηρίου αυτό της Ζήμενς                             Θα θέσω όμως ένα απλό ερώτημα:
Αν η αξιωματική αντιπολίτευση δεσμευόταν με επίσημη δήλωση ότι η Ελλάδα επειδή δεν χωρά τα ίδια τα παιδιά της θα επαναπροωθήσει του λαθρομετανάστες, θα κέρδιζε τις εκλογές και μάλιστα με αυτοδυναμία;;;;;;;
Γιατί δεν το κάνει; Γιατί δεν χρησιμοποιεί αυτό το επιχείρημα έστω σαν ψέμα να κερδίσει τις εκλογές;; Θα είναι τα πρώτο ψέμα που έχει ειπωθεί μέχρι τώρα από τους πολιτικούς μας;
Φοβάται μην εκτεθεί; Με την πρόσφατη κολοτούμπα που έκανε στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια δεν εκτέθηκε; Γιατί έχασε τις ψήφους ενός ολόκληρου λαού αφού ως γνω-στόν ο οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας είναι φανατικός; Άρα;;;;; Μήπως δεν θέλει να κερδίσει τις εκλογές όπως έντονα κυκλοφορεί, επειδή γνωρίζει ότι η χώρα μας στο λαθρομεταναστευτικό θέμα έχει ήδη καταδικαστεί και δεν θέλει να πάρει το κόστος;; οπότε & ξανά ΑΡΑ;;;;
Γιατί να μην θεωρήσω λοιπόν ότι όλοι οι πολιτικοί μας κινούνται στην ίδια κατεύθυνση εκτελών-τας εντολές ξένων, με στόχο να γίνουμε μειοψηφία στον τόπο μας; Να φοβόμαστε να δηλώσουμε ότι είμαστε χριστιανοί και να εξαφανιστεί η Ελληνική γλώσσα όπως το αντιλαμβάνεται κανείς όταν μπαίνει στα Λεωφορεία Τρόλευ & Μετρό στη Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα;;
Αλλά αν εμείς στην επαρχία είμαστε αδύναμοι λίγοι και μικροί για να λύσουμε αυτόν τον σε πα-νελλήνια βάση εφιάλτη είμαστε δυνατοί & μπορούμε να σώσουμε τις δικές μας πόλεις.
Δεν ξέρω αν η Άμφισσα μπορεί να σωθεί από το καθεστώς με τους Γύφτους που για ψηφοθηρι-κούς λόγους έχει ήδη δημιουργηθεί,.
Πολύ φοβάμαι, ότι αν δεν γίνει μαζικός ξεσηκωμός, σε συνεννόηση και συνεργασία με τις αρχές, η Άμφισσα όπως και η ευρύτερη περιοχή θα αντιμετωπίσουν ανάλογα προβλήματα με εκείνα που αντιμετώπισε η Θήβα και βλέπαμε στην τηλεόραση. Γεγονότα όπως ότι:
α) κλέβουν ηλεκτρικό ρεύμα από τις κολώνες της ΔΕΗ για να δουλεύουν δωρεάν τα κλιματιστικά που εγκατέστησαν στις παράνομες παράγκες τους, και ότι β) το τελευταίο διάστημα έχουν ρημάξει όλα σχεδόν τα παλιά αρχοντικά, μερικά από τα οποία κατοικούνται,!!!!!!!!!! όσο και αν φαίνονται δύσκολα απαισιόδοξα και μη αναστρέψιμα, πρέπει να σημάνουν συναγερμό.
Στην Ιτέα αντιθέτως θεωρώ ότι προλαβαίνουμε. Πώς;
Κάνοντας εκείνο που έκανε συμπολίτης μας όταν διαπίστωσε ότι μια περιοχή στους Γαλλικούς μόλους, είχε μετατραπεί σε χωριό Ρομά.
Απευθύνθηκε ΓΡΑΠΤΩΣ σε όλες τις αρμόδιες αρχές, με αποτέλεσμα η Κτηματική Υπηρεσία που έκανε και την αυτοψία στις 03/07/14 με συνοδεία περιπολικού από το αστυνομικό τμήμα Ιτέας, να τους διώξει.
Όχι! ο εν λόγω συμπολίτης μας δεν έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο ούτε είναι ρατσιστής.
Έλαβε υπόψη ότι α) Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται αύξηση των Αθίγγανων (Γύφτων) στην Ιτέα με μεγάλο αριθμό Ζητιάνων να μαζεύονται στις πόρτες των Σουπερμάρκετ και Εκκλησιών. Έμαθε ότι
β) Ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου ξένων γλωσσών πρόλαβε την τελευταία στιγμή στην εξώπορτα της, γυφτάκι με το λάπτοπ της και όπως λέγεται άλλα γυφτάκια
γ) πήραν τις σακούλες με τα ψώνια γυναίκας την ώρα που αυτή πλήρωνε σε σουπερμάρκετ.
Έτσι κατάλαβε ότι η εγκληματικότητα που ξεκινούσε και στην πόλη της Ιτέας είχε αιτία τον χώρο των γαλλικών μόλων. Προλαβαίνουμε λοιπόν αλλά με μια βασική προϋπόθεση:
Να είμαστε σε επιφυλακή και την επόμενη φορά (γιατί θα υπάρξει επόμενη φορά) να σηκωθού-με από τις πολυθρόνες και Να μην τα περιμένουμε όλα από τον συμπολίτη μας. Να μην τον αφήσουμε μόνο του!!!!!!!!!

Γάτος Κώστας
Φυσικός
Συνταξιούχος Καθηγητής

Δεν υπάρχουν σχόλια: