Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ 4.000.000 ΤΗΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΞΗΡΟΥ-ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ
Νεότερες πληροφορίες θέλουν κάτοικο ή επισκέπτη της περιοχής που βρέθηκε εκεί για τις γιορτές να καρφώνει τον Χριστόδουλο Ξηρό και να παίρνει τα 4 εκατομμύρια της επικήρυξης. Το κάρφωμα έγινε το απόγευμα της Παρασκευής.
Μάλιστα η Ασφάλεια πήγε εκεί αρχικά χωρίς τα ΕΚΑΜ απλά για να εξετάσει την πληροφορία.
Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ο τρομοκράτης δεν προέβαλλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και αμέσως οδηγήθηκε στον δωδέκατο όροφο της ΓΑΔΑ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΞΗΡΟΥ ΜΕ ΒΑΜΜΕΝΑ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ
Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ανάβυσσο κι ενώ ετοιμάζονταν- ντυμένος παππάς- να δώσει το παρών στο opening  του κόμματος του Γιώργου, o καταζητούμενος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός, ένα χρόνο από την ημέρα που απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με πληροφορίες,
κάποιοι τον είχαν καρφώσει στην αντιτρομοκρατική και περίμενεναν την μέρα που ο Γιώργος με τον Τσίπρα θα ξεκινήσουν την εκστρατεία τους για να τον συλλάβουν. O Xριστόδουλος είχε βαμμένα ξανθά μαλλιά και ήταν σαν μύγα μέσα στο γάλα στην περιοχή που είναι γεμάτη Αρβανίτες. Ο δραπέτης γνώριζε την περιοχή από τις παλιές μέρες της ένδοξης δράσης μια και επισκπέπτονταν συχνά το σπίτι του Κουφοντίνα στην γειτονική Πλάκα Κερατέας και έψηναν στο μπάρμπεκιου κοψίδια.
Ο Χριστόδουλος το τελευταίο διάστημα ζούσε ξεναγόντας τουρίστριες στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και στα υπόλοιπα αξιοθέατα της περιοχής.
Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ο τρομοκράτης δεν προέβαλλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και αμέσως οδηγήθηκε στον δωδέκατο όροφο της ΓΑΔΑ.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία για το ποιοι έκρυβαν τον τρομοκράτη έναν ολόκληρο χρόνο, για το αν ετοίμαζε κάποιο χτύπημα και φυσικά να συγκεντρώσουν πληροφορίες προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη και των υπολοίπων της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: