Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

«ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»

Επιχείρηση φίμωσης του Γιώργου Παπανδρέου από τον «πανικόβλητο» Ευάγγελο Βενιζέλο καταγγέλλει ο υποψήφιος βουλευτής Α'Πειραιά με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Δημήτρης Παρασκευόπουλος.
Όπως αναφέρει στην καταγγελία του, η ΝΔ ικανοποιώντας το αίτημα του κυβερνητικού εταίρου της «απεφάνθη  ότι οι πέντε τέως βουλευτές του Κινήματος του Γιώργου Παπανδρέου δεν αποτελούν κοινοβουλευτική ομάδα, επειδή προσχώρησαν σ΄αυτό μετά τη διάλυση της Βουλής. Έτσι στέρησε από τον Γ. Παπανδρέου και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, τον αναλογούντα χρόνο στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα».
Έτσι με την εγκύκλιο της 13ης Ιανουαρίου, όπως καταγγέλλει ο κ. Παρασκευόπουλος, λύθηκαν «τα χέρια των διαπλεκόμενων καναλαρχών και της κομματικής ΝΕΡΙΤ, ώστε να αποκλείσουν "νόμιμα" το Κίνημα και τον Γ. Παπανδρέου και ο αποκλεισμός μπήκε άμεσα σε εφαρμογή με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα,
υπενθυμίζει ότι, «ο Γ. Παπανδρέου είχε καταψηφίσει στη Βουλή τη χαριστική πράξη για τους καναλάρχες».

Ο κ. Παρασκευόπουλος τονίζει, πως η απάντηση του λαού την Κυριακή θα είναι συντριπτική και «η άθλια αντιδημοκρατική μεθόδευση Βενιζέλου θα γίνει μπούμερανγκ για τον ίδιο»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΑΠ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ