Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ SS, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ" ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.

Ο πολιτικός μπαμπάς του σαμαρά, ο Αβέρωφ, είχε γράψει ένα λίβελλο κατά της Αριστεράς δανειζόμενος μια φράση του Θ. Κολοκοτρώνη, που είχε πει εναντίον των προσκυνημένων.
Το έργο "Φωτιά και τσεκούρι" σε σενάριο Αβέρωφ και σκηνοθεσία Μέρκελ παίζεται σήμερα στην πολύπαθη Ελλάδα. Η ΝΔ έβαλε πραγματικά φωτιά σε μισθούς - συντάξεις - επιδόματα - επιδοτήσεις. Απόλυσε, διέφθειρε, κατάστρεψε, λεηλάτησε και ξεπούλησε.
Αφήνει πίσω της αποκαΐδια. Κι ένα τσεκούρι έτοιμο να κόψει ξανά λαιμούς Αριστερών, Δημοκρατικών ή απλά να αποκεφαλίσει ως άλλος φανατικός ισλαμιστής τους "απίστους" στο ανίερο Μνημόνιο.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολύ πλάκα τόσο με τη "συγκέντρωση" του δεξιού δήμιου Βορίδη όσο και με το ποιόν των λόγων του. Ελάχιστα μορμολύκεια της δεξιάς αυτοϊκανοποιούνταν με τα διχαστικά λόγια ενός φασίστα που, ως συνήθως, κάνει το νταή μπροστά σε κόλακες, θέλοντας να κρύψει τη δειλία του, τον πανικό του για την αναμενόμενη συντριβή της Νέας Δικτατορίας (ΝΔ). Ο νοσταλγός του Παπαδόπουλου, ο λάτρης των SS, το πολιτικό "μπάσταρδο" του Χίτλερ θα ήταν ένας ακόμα γελοίος βολεμένος ακροδεξιός, αν δεν προορίζονταν για αρχηγός της διαλυμένης ΝΔ, ως ο νέος φύρερ,

που θα ενώσει την ακροδεξιά. Μια παρέα άλλωστε ήταν παλιότερα με το σημερινό αρχηγό της Χρυσής Αυγής.

Η ΝΔ ποτέ δεν άλλαξε. Έτσι ήταν πάντα. Από τη μια η Ντόρα και κάποιοι δήθεν κεντροδεξιοί, που εξασκούν τις πιο αντιλαϊκές οικονομικές πολιτικές. Αυτοί παίζουν εν γνώση τους το βρώμικο ρόλο του "δολώματος", γίνονται "άλλοθι" στο παρακράτος της ακροδεξιάς. Μαζί μ' αυτούς τους "φασίστες με φερετζέ", οι φανεροί λάτρεις των ναζί. Οι συνεχιστές της ΕΑΤ - ΕΣΑ, οι φύλακες των στρατοπέδων συγκέντρωσης, οι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων, οι προδότες, που χάρη στα αμερικανικά και εγγλέζικα όπλα κατακρεούργησαν την Ελλάδα.

Ο Ανδρέας είχε θυμίσει ένα σύνθημα. "Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά". "Η δεξιά δεν ξεχνά τον εαυτό της" είχε πει κάποτε. Δυστυχώς το κόμμα του έγινε δεκανίκι αυτής της δεξιάς. Η ΝΔ φροντίζει να μας θυμίζει ποιά είναι: Αυτή που έστελνε κόσμο στα ξερονήσια, αυτή που εκτελούσε αντιφρονούντες. Και φροντίζει να όχι μόνο να μας θυμίζει τα παλιά της εγκλήματα αλλά και να προσθέτει νέα. Μετά από το ξεπούλημα της μισής Κύπρου το 1974 από τον πνευματικό ιδρυτή της ΕΠΕΝ Γ. Παπαδόπουλο, που πρόεδρος της ήταν το 1984 ο Βορίδης, σήμερα η δεξιά ξεπούλησε την Ελλάδα καταστρέφοντας τη με το μνημόνιο και τα απανωτά τσεκουρώματα σε μισθούς - συντάξεις.
Σε τι καταφεύγει λοιπόν ο δοσίλογος εγκληματίας μέσα στον πανικό του; Τι έχει να πει για τα χαράτσια, τις περικοπές, την ανεργία, την καταπάτηση δικαιωμάτων; Σε τίποτα άλλο παρά μόνο στις απειλές. Ξεχνά ότι το 2015 δεν είναι 1945 ούτε 1965.

Αλλά δεν μας κάνει εντύπωση. Ακροδεξιός είναι, τέτοια θα πει: Λάσπη και ψέματα. Χάνουν κι έτσι εκτοξεύουν απειλές ακόμα και για εμφύλιο. Να τα ξαναπεί στο δικαστήριο, που θα πάει, για να απολογηθεί για τα πολλά εγκλήματα του. Να ξαναθυμηθούμε μ αυτό τον τρόπο τον πολιτικό του "μπαμπά". Ήταν όμορφο το κελί του Παπαδόπουλου στη φυλακή. Να τον βάλουμε στο ίδιο, είναι κρίμα να μένει άδειο. Ίδιο έργο, ίδια κατάληξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: