Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΚΑΜΜΕΝΟ

Ως τώρα, δεν είχαμε συνηθίσει τον Αλέξη Τσίπρα να «αποδομεί» μία δήλωση του Πάνου Καμμένου, καθώς μεταξύ των δυο κομμάτων υπήρχε μία άτυπη… ουδετερότητα, με φόντο το ενδεχόμενο να βρεθούν στην συγκυβέρνηση.
Ωστόσο, στην κλειστή συγκέντρωση που έγινε την περασμένη Παρασκευή –χωρίς κάλυψη από τους δημοσιογράφους- η οποία διοργανώθηκε από την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο σχολίασε μία –αμφιλεγόμενη, είναι η αλήθεια- δήλωση του Πάνου Καμμένου, αλλά διαφώνησε απολύτως με τα λεγόμενα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 
Ως γνωστόν, πριν μερικές ημέρες, ο Καμμένος είχε καλέσει τους νέους «να κλειδώσουν τους παππούδες σπίτια τους» την ημέρα των εκλογών. 
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όμως, έχει διαφορετική άποψη και δεν το έκρυψε, όταν ρωτήθηκε από τους νεολαίους του κόμματός του αν είναι οι συνταξιούχοι εκείνοι που «φρενάρουν» τον ΣΥΡΙΖΑ από την αυτοδυναμία. 
«Όχι, κανένας δεν πρέπει να κλειδώσει τους παππούδες στα σπίτια. Γιατί αυτή τη φορά, οι παππούδες έχουν καταλάβει και θα πάνε στις κάλπες για να ψηφίσουν για τα εγγόνια τους», επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: