Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

GIANNA, PODEMOS, VENCEREMOS

TΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ALPHA
Mπορεί να φώναξαν την Γιάννα στον ΑLPHA αλλά η Στάη για κάποιους μεταφυσικούς λόγους έσταζε δηλητήριο.
Μάλλον την ζήλευε γιατί κατάφερε πιο σπουδαία έπαθλα από την ίδια.
Η Γιάννα δεν έκρυβε τη χαρά της για τον νέο που κέρδισε τις εκλογές και για μια ακόμη φορά δήλωσε στην διάθεση της πατρίδας.
Συμφώνησε με το να φορολογηθούν οι πλούσιοι και είπε πως δεν πρέπει να φοφολογούνται συνέχεια οι ίδιοι (οι πολλοί) και να την γλιτώνουν κάποιοι λίγοι, συγκεκριμένοι...
Η Γιάννα Αγγελοπούλου μίλησε στην εκπομπή του Alpha για το αποτέλεσμα των εκλογών και ανέφερε πως είναι πάντα θετική σε κάτι νέο και αντίθετη σε κάθε αντίληψη πως τίποτα δεν πρέπει να αλλάζει και να κινείται. "Τι αλλαγές αυτές τις προσδιόρισε άλλωστε ο ελληνικός λαός".
Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ,
ανέφερε πως σε περίπτωση ειδικά που είναι αυτοδύναμος "η ευθύνη του θα είναι ακόμη μεγαλύτερη γι' αυτούς που τον ψήφισαν και ειδικά για εκείνους που δεν τον ψήφισαν" σημείωσε.
Η κα. Αγγελοπούλου σημείωσε πως η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να αλλάξει πολιτική και τόνισε πως δεν πρέπει να έχουμε πάλι τα ίδια όπου "οι ίδιοι πολλοί να σηκώνουν τα βάρη και οι ίδιοι λίγοι να προστατεύονται".
Για την περίπτωση που δεν υπάρχει αυτοδυναμία, τόνισε πως οι υπόλοιπες δυνάμεις στη βουλή πρέπει να "δείξουν πως έχουν αντιληφθεί τη σημασία της ψήφου". Όταν ερωτήθηκε για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως "έχει δηλώσει ότι έχει έτοιμα όλα τα όπλα του για να πάει να διαπραγματευτεί στην Ευρώπη".
Η Γιάννα Αγγελοπούλου καυτηρίασε και την αδυναμία των Ελλήνων του εξωτερικού να ψηφίσουν με αφορμή ερωτήσεις για την εμπλοκή του γιου της στο ΣΥΡΙΖΑ: "Ο γιος μου σπουδάζει στην Αμερική και όπως πάρα πολλοί άλλοι δεν του δόθηκε η ευκαιρία να δώσει την ψήφο του. Και αυτό ισχύει για χιλιάδες ανθρώπους". "Χρειαζόμαστε αλλαγές, που τις χρειάζεται όλος ο κόσμος και αυτή θα είναι η επιτυχία της κυβέρνησης, αν είναι αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ" αναφέρει.
Τέλος, η κα. Αγγελοπούλου δήλωσε πως και όταν της ζητήθηκε, αλλά και όταν κάτι τέτοιο δεν συνέβη έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να βοηθήσει τη χώρα: "Όσο δεν μου ζητάνε να κάνω πράγματα για τη χώρα μου, εγώ πάλι τα κάνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: