Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΦΛΩΡΙΔΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ "ΟΡΦΑΝΑ" ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ

Αύριο έχει προγραμματιστεί συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Φλωρίδη προκειμένου να οριστικοποιηθεί και προφανώς να ανακοινωθεί η «επιστροφή» του στο ΠΑΣΟΚ και στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Με αυτόν το τρόπο ο Βενιζέλος προσπαθεί να μαζέψει τα «ορφανά» του Σημίτη, μιας και το πεδίο λόγο απουσίας Παπανδρέου είναι τώρα καθαρό για την επιστροφή των «εκσυγχρονιστών».
Μην ξεχνάμε ότι του την είχαν φυλαγμένη τα «εκσυγχρονιστίρια» του Παπανδρέου, διότι εκτός του ότι  είχε  θέσει εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τον Κώστα Σημίτη, είχε εξαφανίσει απ΄τα ψηφοδέλτια  όλο το σημιταριό συρφετό, βλέπε Τσουκάτο, Χριστοδουλάκη, Μαντέλη, Πάχτα, Δρυ, Νεονάκη, Μπίστη, Μανίκα, Σουμάκη, Ανθόπουλο, το δικό μας Θάνο και ένα σωρό άλλους διάττοντες αστέρες της πολιτικής οι οποίοι εκείνη την εποχή έστρωσαν το χαλί για τον Καραμανλή κόντρα στο Παπανδρέου.
Ήρθε λοιπόν η ώρα να συμμαχήσουν Σημιτικοί και Βενιζελικοί εναντίον του Παπανδρεου, και με απώτερο στόχο των εκσυγχρονιστών να ξαναπάρουν το "μαγαζί".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ Η..ΓΡΙΠΠΗ..ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ???