Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Δωράκι 5.705.000 ευρώ μεικτά θα πάρουν οι βουλευτές παρά τη διάλυση της Βουλής. Θα προπληρωθούν τον Ιανουάριο παρά την αποχή από τα καθήκοντά τους λόγω εκλογών.
Χριστουγεννιάτικο δώρο, που αντιστοιχεί σε έναν ολόκληρο μισθό θα λάβουν δια της πλαγίας οδού οι 300 του Κοινοβουλίου αφού αν και η Βουλή έχει διαλυθεί από τα τέλη του Δεκεμβρίου, λόγω εκλογών, οι βουλευτές θα προπληρωθούν τον Ιανουάριο.
Υπενθυμίζεται ότι οι 300 της Βουλής έχουν σταματήσει (εξαιτίας των Μνημονίων που οδήγησαν σε περικοπές των απολαβών τους) να λαμβάνουν δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα.
Κοινοβουλευτικές πηγές ανέφεραν  ότι,
 η πρακτική αυτή ακολουθείται πάντα και υπενθύμιζαν ότι το ίδιο ισχύει και για τους δημόσιους υπαλλήλους.
Οι τελευταίοι ωστόσο θα συνεχίσουν να εργάζονται και τον Ιανουάριο, ενώ οι βουλευτές θα απέχουν των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντων λόγω εκλογών.

Πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ μικτά 

Έτσι οι βουλευτές θα λάβουν 5.705.000 ευρώ μικτά που αντιστοιχούν στην κοινοβουλευτική τους αποζημίωση για τον πρώτο μήνα του νέου έτους. Υπενθυμίζεται ότι οι 300 της Βουλής έχουν σταματήσει (εξαιτίας των Μνημονίων που οδήγησαν σε περικοπές των απολαβών τους) να λαμβάνουν δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα.

Δεν θα πάρουν εξάλλου έτερα επιδόματα και βοηθήματα που δικαιούνται. Συγκεκριμένα το επίδομα οργάνωσης γραφείου, έξοδα κίνησης, έξοδα τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, αποζημίωση για την συμμετοχή τους στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, έξοδα για τη διαμονή τους (αφορά τους βουλευτές επαρχίας).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το παρακάτω σχόλιο το έστειλα στο ακροδεξιό ΚΑΡΤΕΡΙΑ και το» έκοψαν τα κομματόσκυλα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΛΑΚΑ του Καμμενου
ο Καμμενος ο εθνικός μαλάκας ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει δεύτερος. Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική. Το ότι αυτός ο άνθρωπος μπήκε στη βουλή είναι δείγμα τρομερής παρακμής».
Αλλα τώρα τελείωσε, και άντε και εσείς σιγά σιγά να πάτε στην μαμά σας την ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ Η Ν.Δ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10% ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ Ε;ΜΑΣ ΤΑΠΩΣΕΣ