Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΣΩΣΤΑ! ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΒΛΑΦΤΕΙ ΡΕ

Το πόσο ξεφτίλα είναι το πολιτικό προσωπικό και πόσο ούγκανο ο λαός (εμείς οι πολίτες της πλάκας) που τούς εκλέγουμε είναι αυταπόδεικτο: Αμφότεροι καταφέραμε να χρεοκοπήσουμε μια χώρα με γεωπολιτική θέση κλειδί στην διεθνή σκακιέρα και ορυκτό πλούτο δις ευρώ.
Στο κάτω κάτω εάν ο λαός διέθετε κρίση, άποψη και αξιοπρέπεια, θα φρόντιζε να κάνει καλύτερες επιλογές τόσο στο πολιτικό προσωπικό όσο και στα ΜΜΕ μέσα τα οποία επιλέγει να ενημερώνεται.
Οσο για το πολιτικό προσωπικό το οποίο με συνέπεια μάς προσφέρει κλαυσίγελο στην φρενήρη πορεία για το ΧΑΟΣ, καθημερινά μάς συναρπάζει με νέα επεισόδια.
Οι κουτσούμπες λοιπόν του ΚΚΕ αποφάσισαν να μην συνεργαστούν με τους παλαβιάρηδες της Κουμουνδούρου>
«Έχει μεγάλο θράσος ο κ. Τσίπρας» τονίζει ο Κουτσούμπας και απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα επισημαίνει:
«Λίγη τσίπα δεν βλάφτει!».
«Έχει μεγάλο θράσος ο κ. Τσίπρας. Επιδιώκει να εκβιάσει όσους νιώθουν αριστεροί. Αυτό, λοιπόν, που είναι αδιανόητο είναι να ζητάει από το ΚΚΕ, στο όνομα μάλιστα της αριστεράς, να πάμε μαζί «να σώσουμε», όπως ο ίδιος είπε, την ΕΕ, το ευρώ, τους μονοπωλιακούς ομίλους, να ξεχάσει ο λαός, όσα όλοι αυτοί του πήραν, όλα όσα έχασε» υπογράμμισε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και κατέληξε: «Λίγη τσίπα δεν βλάφτει!».
Σωστά! Λίγη τσίπα δεν βλάφτει για όσους εξόρισαν από το ΚΚΕ και τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ το πιο φωτεινό μυαλό-τον Νίκο Μπογιόπουλο.
Λίγη τσίπα δεν βλάφτει για όσους πούλησαν τον 902.
Λίγη τσίπα δεν βλάφτει για όσουν συνεχίζουν την σταλινοαυανανιστική πολιτική του Χαρίλαου
-Τα μπούτια σου (διάσημη πλέον) Μαρία...
και των υπολοίπων διαχρονικών δεινοσαύρων του Περισσού.
Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν τον Δημήτρη (SIRINA) Σειρηνάκη να βρίσκεται κοντά στην εξαγορά του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.
Είναι καιρός η ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς να αποκτήσει επιτέλους την δική της Σελίδα 3.
Ο αέρας ανανέωσης που φυσά πλέον στον Περισσό επιτρέπει στην υπό νέα διεύθυνση εφημερίδα να ανοίξει τις σελίδες της σε νέες στήλες όπως το Καλημέρα Μαλάκα που θα υπογράφει ο Κώστας Αρβανίτης και το Κεφάλαιο του ΛΕΠΑ με τους Κυρίτση-Καρτερό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: