Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015
 Προεκλογικές επισκέψεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ

Κλιμάκιο από υποψηφίους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στη Φθιώτιδα, πραγματοποίησε τις τελευταίες μέρες τις παρακάτω εξορμήσεις:

Τρίτη 13 Ιανουαρίου: Μώλος, Άγιος Κωνσταντίνος, Μαλεσίνα
Τετάρτη 14 Ιανουαρίου: Δομοκός, Νέο Μοναστήρι και γύρω χωριά Πέμπτη 15 Ιανουαρίου: Μακρακώμη, Σπερχειάδα και γύρω χωριά
Σήμερα Παρασκευή 16 Ιανουαρίου και αύριο Σάββατο, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ θα βρίσκονται στη Δυτική Φθιώτιδα αλλά και στην Άμφισσα και την Ιτέα.
Αύριο Σάββατο 10 Ιανουαρίου,
και την Κυριακή 11 Ιανουαρίου, οι υποψήφιοι θα πραγματοποιήσουν επίσης εξόρμηση  στο κέντρο της Λαμίας ενώ θα βρίσκονται και στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

Οι υποψήφιοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποίησαν εποικοδομητικό διάλογο με τους κατοίκους των κατά τόπους περιοχών, οι οποίοι επανειλημμένα εξέφρασαν την οργή τους για την καταστροφική κυβερνητική πολιτική των μνημονίων και διατύπωσαν την πρόθεσή τους στις επερχόμενες εκλογές να καταδικάσουν μαζικά τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και όλους όσους συμμετείχαν στη διαχείριση της μνημονιακής επίθεσης, όπως το «κόμμα Παπανδρέου», τη ΔΗΜΑΡ, το ΛΑΟΣ, αλλά και κάθε πολιτικής δύναμης που τη στήριξε, όπως το θολό «Ποτάμι».

Όλοι δηλώνουν την πρόθεσή τους να ανατραπεί η πολιτική του «μαύρου μετώπου» κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ και εκφράζουν μεγάλες επιφυλάξεις για τη διαχειριστική πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία διατείνεται ότι μπορεί να αντιστρέψει την μνημονιακή καταστροφή μέσα στα ασφυκτικά αντιλαϊκά πολιτικά πλαίσια της Ευρωζώνης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Ο κόσμος δηλώνει πως είναι αναγκαία η αλλαγή πολιτικής και όχι η αλλαγή διαχειριστή.

 ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Facebook: ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: