Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ #ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

τα ίδια έκαναν και τότε..στις 
18 Σεπτεμβρίου 2007για χάρη του
 Βενιζέλου οι Πρετεντέρηδες Ψυχάρηδες κλπ 
Οι φήμες επιμένουν ότι, ακόμη και σήμερα, ίσως βρεθούμε αντιμέτωποι με γνώριμες από το παρελθόν καταστάσεις. 
Για δημοσκοπήσεις μιλάμε βεβαίως... 
Αλλά επειδή κι εμείς διαθέτουμε μνήμη, ιδού:

Στο ιστορικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ στις 18 Σεπτεμβρίου 2007 με τίτλο «Παραιτηθείτε κύριε Πρόεδρε» υπήρχε πακέτο από πάνω αποτέλεσμα δημοσκόπησης της εταιρίας GPO που είχε παρουσιαστεί την προηγούμενη μέρα, Δευτέρα μετά τις εκλογές, στο δελτίο του MEGA. Έδινε 71,3% σε Βενιζέλο και 15,8% σε Παπανδρέου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται. 
Και μυαλό δεν βάζουν.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου στην πολιτική του σταδιοδρομία ποτέ δε λιποτάκτησε
– Μίλησε για την ελεύθερη ραδιοφωνία όταν οι άλλοι τον λοιδωρούσαν. – Άλλαξε την πολιτική μας απέναντι στην Τουρκία, με αποτέλεσμα τόσα χρόνια τώρα να έχουμε ανοίξει, έναν ειρηνικό διάλογο με καλά σημάδια στο εμπόριο και τον τουρισμό.
-Ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ λίγο πριν τις εκλογές του 2004, όταν οι πάντες τον προειδοποιούσαν, ότι θα χρεωθεί όλα τα κακώς κείμενα της εποχής Σημίτη και θα υποστεί συντριπτική ήττα.
– Ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας το 2009, όταν όλα έδειχναν την επαπειλούμενη χρεοκοπία, χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος, χωρίς να φυγομαχήσει ή να πετάξει την καυτή πατάτα σε άλλον.

Ανώνυμος είπε...

To θεσμό που προΐστανται ο Ρακινζης, Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, τους εισαγγελείς διαφθοράς, (περίπτωση Ραμμου) και τον οικονομικό εισαγγελέα τα έφτιαξε ο Γ. Παπανδρέου μέσα σε δυο χρόνια πριν τον φάνε οι μεγαλοκαρχαρίες .(Δ.Ο.Λ.- Ψυχαρηδες, Πρετεντέρηδες,- Αλαφούζοι, Μπόμπολας,κλπ)
Δυο χρονια ρε.
Δυο χρονια κυβέρνησε μονο και πρόλαβε και σας την έκατσε.
Χωρις πιστολιές στον αέρα και δηλώσεις.
Χωρις υφακι και και βαρύγδουπα "κατηγορώ" να πορωνεται το ποπολο και να παίρνει η μπάλα τους πάντες.
Απλά, ήρεμα, μεθοδικά και συγκεκριμένα.
Με νόμους.
Με νομους που βάζουν μέσα τους κλέφτες και οχι με δηλώσεις-ευκολακια που κατηγορούν συλληβδην τους πάντες, πράγμα που τελικά οδηγεί στο να την γλιτώσουν όλοι. Άνοιγμα τα καπάκια και όλο το σκατο εξω.
Δυο χρονια μετά το φυσατε και δεν οχι μονο δεν κρυώνει, οχι μονο δεν την γλιτωσατε αλλα σας εχει όλους με τα βρακιά κατεβασμένα να ψάχνετε καλο κρεβάτι στον Κορυδαλο.
Για αυτο λυσσαξατε.
Βλέπετε τι παθαινετε, ξέρετε ποιος σας την έκανε και τρεμετε στην σκέψη πως θα μπορούσε να συνέχιζε.

Ανώνυμος είπε...

Το "ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ" που έχετε γράψει στον τίτλο του άρθρου πρέπει να γίνει "ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ". Δεν νοούνται τέτοια λάθη από το blog.

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΤΑΣ ΡΕΕΕΕ..ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!!!!

vima iteas είπε...

Προς 3.49
Έχεις δίκιο συγνώμη.