Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΑΜΑΝ ΡΕ ΕΥΓΕΝΙΑ.

Αμάν ρε Ευγενία. 
Ούτε ένα καφέ δεν μπορείς να ψήσεις. Χάλια τα έκανες.
Επίσκεψη στο ασφαλισμένο κι εξοπλισμένο με μπάτσους γραφείο του μπουμπουκιού προγραμμάτισαν Σύντροφοι οπλισμένοι με ληγμένα γιαούρτια αέρος - αέρος και βόμβες κλούβιων αυγών. 
Η προγραμματισμένη επίσκεψη αναβλήθηκε λόγω πυρκαγιάς από γκαζάκι. 
Η ασφαλιστική εταιρεία καταδικάζει τέτοιες ενέργειες από οποιοδήποτε κι αν προέρχονται.
Το ΚΚΕ επίσης καταδίκασε το γεγονός: "Την επόμενη φορά να φροντίζετε να είναι μέσα ο μαλάκας, ώστε να μη σπαταλάτε καύσιμα τζάμπα" καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος, την οποία απέκρυψαν ή διαστρέβλωσαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
Ο άγιος Παΐσιος πάλι έκανε την εξής δήλωση: "Δεν άντεχα άλλο,

δεν με άφηνε σε ησυχία. Φώναζε συνέχεια το όνομα μου και με ενοχλούσε εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Έριξα κι εγώ φωτιά από τον ουρανό μπας και το βουλώσει". Αλίμονο όμως αστόχησα.

Ποιός να θέλει να κάψει το γραφείο του Άδωνη απορώ. Τι φταίνε τα έπιπλα; Εκτός αν ήταν τόσο χάλια στιλιστικά κι ήθελε κάποιος να δηλώσει τη αγανάκτησή του για το τρισάθλιο γούστο. Μια γρήγορη ανακίνηση ίσως κρύβεται από πίσω. Να το ελέγξουν οι μπάτσοι.

Για τον Άδωνη πάλι το καταλαβαίνω να είσαι "θερμός" απέναντι του: Εμείς οι άνεργοι πχ: Τον αγαπάμε πολύ και θέλουμε όλοι να του κάνουμε παθιασμένο άγριο sex. Τετραπλασίασε τον κλάδο μας από 400.000 μας έκανε 1.700.000. Όσοι χάνουν τα σπίτια τους, όσοι είναι παγωμένοι επίσης θέλουν να τον σοδομίσουν. Γιατί "βράζουν από θυμό" αφού τους ζεσταίνουν τα καλά του λογάκια, που βγάζει με τη διχαλωτή του γλωσσίτσα. Πολλοί από αυτούς φοβούνται μην κρυώσει και είναι "ευαίσθητο" παιδί ο μπουμπούκος. Έως εντελώς αναίσθητο. Αλλά κι οι συνταξιούχοι μαζί με τους εργαζόμενους τον περιμένουν στη γωνία με την κάλπη παραμάσχαλα να τον σφίξουν παθιασμένα στο λαιμό, για όσα ψήφισε.

"Θα το κάψουμε απόψε στου Άδωνη" φαίνεται να είπαν κι νέοι ψηφοφόροι, που αν και νόμιμοι, δεν θα συμμετέχουν στις εκλογές, γιατί έτσι θέλει ο Σαμαράς! Λένε λοιπόν να πάνε σε κάποιο μπαρ να διασκεδάσουν. Στου "Άδωνη" βέβαια είναι κωλόμπαρο. Σερβίρουν κουτόχορτο εκεί, πηγαίνετε αλλού.

Φυσικά και καταδικάζω αγάπη μου καλή, κάθε δήλωση του φασισμού και της βλακείας του, οποιαδήποτε ώρα κι αν την κάνει. Κι ευχαριστώ την Αντίσταση για τη χαρές που μας δίνει. 


Γράφει ο mitsos175.

Δεν υπάρχουν σχόλια: