Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

EΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ MEGA ΛΑΦΥΡΟ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Το ΒΗΜΑ της Κυριακής με μία σούπερ ντούπερ κωλοτούμπα του Σταύρου-το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές-Ψυχάρη κάνει λόγο για την "Ευκαιρία της Αριστεράς" ενώ το ΕΘΝΟΣ φιλοξενεί συνέντευξη του Νίκου Παππά, ο οποίος τα χώνει στον Σαμαρά.
Πολύ γέλιο και τρελό πάρτι ξέσπασε στις συνιστώσες καθώς είδαν τον τρόμο των βαρόνων της διαπλοκής στα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων τους την ίδια στιγμή που οι μερακλήδες εκδότες παραδίδουν τα κλειδιά του Mega-και μάλιστα αμαχητί- στην Κουμουνδούρου.
Κι όλα αυτά για να γλιτώσουν την απαλλοτριώση της Αττικής Οδού (και τις Σκουριές) για την οποία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύθηκε ότι θα επανεξετάσει την σύμβαση του Μπόμπολα με το Δημόσιο.

Eίναι πολύ πιθανό το τελετουργικό της τελετής παράδοσης των κλειδιών του Mega να γίνει στο Gstaad Palace ανάμεσα στη Μαρία Μπόμπολα και την Ελιάνα Μηλιού-απ΄ ότι μας πληροφορούν πέρασαν αμφότερες τις διακοπές τους εδώ,






Το ΒΗΜΑ της Κυριακής με μία σούπερ ντούπερ κωλοτούμπα του Σταύρου-το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές-Ψυχάρη κάνει λόγο για την "Ευκαιρία της Αριστεράς" ενώ το ΕΘΝΟΣ φιλοξενεί συνέντευξη του Νίκου Παππά, ο οποίος τα χώνει στον Σαμαρά.
Οι βαρόνοι κατεβάζουν τα παντελόνια στον ΣΥΡΙΖΑ. Να δούμε τι θα κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ με δαύτους.
O μόνος από τούς βαρόνους που τάχει βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο διαχρονικός εθνικός προμηθευτής Σωκράτης Κόκκαλης ο οποίος περιμένει να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και να ξαναπάρει πίσω το κράτος (δηλαδή ο ίδιος) τον ΟΠΑΠ η να μοσχοπουλήσει την Intralot.

Ηταν χαρακτηριστική η αντίδραση του Τσίπρα, ο οποίος παρέα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη (παλιόφιλο του Σωκρατάκια) είδε αντιπροσωπεία πρακτόρων και μίλησε για εθνικό έγκλημα αναφερόμενος στην ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ.
Ενώ όταν για δεκαετίες ολόκληρες η Intralot έπαιρνε 300κοσάρες (εκατομμύρια από τον ΟΠΑΠ), δεν είχε ανοίξει μύτη στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ-ΣΥΡΙΖΑ.
Χαρακτηριστικό της παράδοσης του Mega ως λάφυρο στον ΣΥΡΙΖΑ -αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής ο Καλφαγιάννης της ΕΡΤ-η πρόταση στον Θανάση Καρτερό ώστε να ενταχθεί στην νέα ομάδα ειδήσεων του Mega η οποία θα απαρτίζεται από την Ολγα Τρέμη, τον Νίκο Ευαγγελάτο, τον Γιάννη Πρετεντέρη και την Τατιάνα που θα κάνει το lifestyle ένθετο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" σε περίπτωση που αρνηθεί ο Καρτερός στην θέση του θα πάει ο Θοδωρής Μιχόπουλος ώστε να ρεύεται την ώρα που θα κάνει το βαθυστόχαστο σχόλιό του ο Πρετεντέρης.

Πρόκειται για μια μεταγραφή-έκπληξη- γράφει το iefimerida, ενώ η είδηση υπάρχει και στο πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος- με δεδομένο το γεγονός ότι οι σχέσεις του Μεγάλου Καναλιού με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν οι καλύτερες όλο το προηγούμενο διάστημα. Προ διμήνου, μάλιστα, η Αυγή (επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ) υποσχόταν ανθρωποφαγίες και σε άρθρο του Γιώργου Ανανδρανιστάκη επαιρόταν :  «Φάγαμε» Τρέμη και Παναγιωτόπουλο, μας έμεινε το... ντόμπερμαν ο Πρετεντέρης.
Τότε, ο  δημοσιογράφος της Αυγής έγραφε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε να «φάει» την κεντρική παρουσιάστρια και τον διευθυντή ειδήσεων του Mega.
Μεταξύ άλλων πανηγύριζε που φαγώθηκε ο Όλγα Τρέμη από κεντρική παρουσιάστρια, που έφυγε από διευθυντής ενημέρωσης ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος και που περιορίστηκε κάπως ο ρόλος του Γιάννη Πρετεντέρη. Στον τελευταία μάλιστα έκανε ακόμη πιο ειδική αναφορά, επισημαίνοντας τη... στήριξη που του παρείχε προσωπικά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή, προφανώς για να… «σώσει από το φευγιό», όπως ανέφερε ο αρθρογράφος της Αυγής.


«Τους φάγαμε όλοι μαζί, διότι μας εξανάγκασαν να τους φάμε. Ξεπέρασαν κάθε μέτρο, κάθε όριο, διέπραξαν ύβρη ασυγχώρητη. Το δελτίο του ΜΕΓΚΑ δεν έκανε απλώς προπαγάνδα, το δελτίο του ΜΕΓΚΑ εκτελούσε τα συμβόλαια του καθεστώτος» αναφέρει ο Γιώργος Ανανδρανιστάκης, ενώ δεν παραλείπει να… ρίξει και μια προειδοποιητική στον ΑΝΤΕΝΝΑ, σημειώνοντας ότι και εκείνος έδειξε προεκλογικά ότι είναι το ίδιο αδίστακτο με το Μέγκα.

Στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ και από το Βήμα-Κομανέντσης ο Ψυχάρης, πάει πάντα με τον νικητή είτε είναι ο Παττακός, είτε ο Καραμανλής, είτε ο Παπανδρέου, είτε ο Μητσοτάκης και πάει λέγοντας.
Το Βήμα της Κυριακής κυκλοφορεί με τίτλο «Η ιστορική ευκαιρία της Αριστεράς».
Το κύριο άρθρο υπογράφει ο Αντώνης Καρακούσης, είναι ιδιαίτερα θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και προβλέπει νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με διαφορά τουλάχιστον 5 μονάδες έναντι της ΝΔ.

Ο μόνος για την ώρα που "αντιστέκεται" είναι ο Αναστασιάδης-Πρώτο Θέμα, ο οποίος ναι μεν παραμένει πιστός στον Σαμαρά αλλά έχουν αναλάβει οι πολιτικοί συντάκτες του όπως ο Γιάννης Μακρυγιάννης το στενό μαρκάρισμα του Νίκου Παππά, ο οποίος κάνει πολύ συχνά retweet τα έγκυρα άρθρα του δημοσιογράφου.
Στην χρεοκοπημένη Κολομβία των Βαλκανίων το κωλομπαριλίκι δεν σταματάει ποτέ-είναι δε μέσα στο DNA του συστημικού πολιτικού, επιχειρηματικού και μηντιακού status.
Στο τέλος βέβαια η κατάληξη είναι γνωστή: O ΣΥΡΙΖΑ θα τα βρει με τους βαρόνους των ΜΜΕ και θα κυνηγάνε τους Παστίτσιους και τους Κατσάκους του διαδικτύου που τους βοήθησαν να μπούνε από τα αλώνια στα σαλόνια. Πριν αλέκτωρ λαλήσαι...
To άρθρο του Καρακούση από το ΒΗΜΑ της Κυριακής>



Τι έγραφε ο Θανάσης Καρτερός στην Αυγή για το Mega
Ο Μπομπολόκοσμος και οι Μπολσεβίκοι
Ιανουαρίου 13, 2013

Μπορεί το δημοσιογραφικό σόι του Mega να βοηθάει πολλές αριστερές ψυχές να εκτονώνονται με ξεγυρισμένα και εν πολλοίς δικαιολογημένα γαλλικά. Μπορεί τα τσεκουράτα της γνωστής παρουσιάστριας, η οποία ολγίζεται μεν με τα Μνημόνια και την τρικομματική, οργίζεται δε με τον ΣΥΡΙΖΑ, να προσέφεραν μια σπάνια ευκαιρία ψυχαγωγίας στο κοινό του Διαδικτύου. Μπορεί η σύγκρουση του ΣΥΡΙΖΑ με το μεγάλο κανάλι να προκάλεσε ενθουσιασμό στο πλήθος όσων θεωρούν το εμπόρευμα της συγκεκριμένης εταιρείας των Μπόμπολα – Ψυχάρη – Βαρδινογιάννη κάτι σαν όπιο του λαού. Αλλά…
Αλλά ούτε η οργή, ούτε οι καταγγελίες, ούτε το βρισίδι απαντούν στο πρόβλημα -και πολύ περισσότερο δεν απαντούν τα γκαζάκια ομάδων υψηλού κινδύνου και χαμηλής νοημοσύνης. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι μόνο η απαράδεκτη από κάθε άποψη (ηθική, δεοντολογική, πολιτική, αισθητική) στάση ενός μεγάλου μέσου ενημέρωσης απέναντι σε όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή στην ελληνική κοινωνία. Αλλά η στάση του συνόλου των μεγάλων παραδοσιακών ΜΜΕ -καναλιών, ραδιοφώνων, εφημερίδων, ακόμα και sites. Την έχουν στημένη στον τηλεθεατή, τον ακροατή, τον αναγνώστη απʼ όλες τις πλευρές. Δραπετεύεις από το Mega και πέφτεις στην ενέδρα του Σκάι, του Star ή του ΑΝΤ1. Το βάζεις στα πόδια από τον Βαρδινογιάννη και πέφτεις στον λάκκο του Ρέτση. Και πάει λέγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: